search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:15
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Στις 2 Σεπτεμβρίου το Διαρκές Συνέδριο – Ποιον στηρίζει στην Πελοπόννησο

30.07.2023 20:32
SYRIZA

Αποφάσεις για την ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου και για τις περιφερειακές εκλογές έλαβε, το απόγευμα της Κυριακής, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, που συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε το Διαρκές Συνέδριο να διεξαχθεί στις 2 Σεπτεμβρίου, με θέμα «την έγκριση και τυπικά των υποψηφιοτήτων για την Προεδρία του Κόμματος, οι οποίες μπορούν να κατατεθούν μέχρι και το Διαρκές Συνέδριο».

Το Διαρκές Συνέδριο θα διεξαχθεί με δυνατότητα φυσικής ή διαδικτυακής παρουσίας και οι υποψηφιότητες θα εγκριθούν ως ενιαία πρόταση.

Για την κατάθεση υποψηφιότητας απαιτούνται υπογραφές από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής. Δεν ισχύει το ίδιο για τις υποψηφιότητες που εγκρίθηκαν από την τελευταία Κεντρική Επιτροπή. Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής μπορούν να υπογράψουν και για παραπάνω από έναν υποψηφίους.

Την Τρίτη συνεδριάζει εκ νέου η Πολιτική Γραμματεία η οποία και θα αποφασιστεί ποιος θα κατέβει στον δήμο Αθηναίων.

Στηρίζει Μάκαρη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την υποψηφιότητα του καρδιολόγου Μανώλη Μάκαρη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο Μανώλης Μάκαρης, διευθυντής στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας, κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους (MSc Νανοϊατρικής και ΜΑ Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης). Είναι εκλεγμένος στα ΔΣ του Σωματείου Ιατρών ΕΣΥ, του Ιατρικού Συλλόγου και του Νοσοκομείου Μεσσηνίας έχει δώσει μάχες για την προάσπιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. Έχει μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, έχοντας διατελέσει αντιδήμαρχος Παλλήνης και στη συνέχεια ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες” στην Καλαμάτα.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης: «Σύνταξη σε όσους χρωστούν και πάνω από 20.000 ευρώ»

Φωτιές: Πρώτη προτεραιότητα η πρόσληψη 500 νέων πυροσβεστών, δηλώνει κατόπιν εορτής ο Βασίλης Κικίλιας

Τσακαλώτος: Μπορώ να γίνω πρωθυπουργός και να αντιμετωπίσω τον κ. Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:13