search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:01
MENU CLOSE

Γη της Ελιάς: Αλλάζουν όλα στον τρίτο κύκλο της σειράς

31.07.2023 10:02
gi-tis-elias-new (4)

Μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές υπόσχεται στο τηλεοπτικό κοινό η τρίτη σεζόν της σειράς «Γη της Ελιάς» μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Μια από τις εξελίξεις που άφησαν τους τηλεθεατές με κομμένη την ανάσα στο τέλος του προηγούμενου κύκλου ήταν η ομηρία στη δεξίωση του Ισίδωρου.

Στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν μετά τη ληστεία της χρηματαποστολής, οι άντρες του Δημοσθένη βρήκαν καταφύγιο στο σπίτι του δημάρχου. Ο Κουράκος και οι άντρες του, που έφτασαν γρήγορα στο σημείο, αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν, για να μην υπάρξουν θύματα.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Ισίδωρος, που εκείνη τη στιγμή ήταν στο εσωτερικό του σπιτιού μαζί με την Αμαλία, χωρίς να δειλιάσει και παρά τις αντιρρήσεις της νεαρής γυναίκας, άρπαξε το όπλο του και κατευθύνθηκε στον κήπο για να αντιμετωπίσει τους εισβολείς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο περιοδικό Τηλέραμα, την πιο κρίσιμη στιγμή ακούγονται τρεις πυροβολισμοί. Κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η τύχη του Ισίδωρου απέναντι στους πάνοπλους εγκληματίες…

Διαβάστε επίσης:

Μαλέσκου: «Αυτά που είχα μάθει εκεί δεν τα βρήκα εδώ» – Η ανάρτηση για τη φωτιά στο Κρήτη TV

Νίκος Υποφάντης: Ανανέωσε από το Action 24 το ραντεβού με τους τηλεθεατές του… ΣΚΑΪ

«Κρήτη TV»: «Πλήγμα για όλη την οικογένεια του ημερήσιου περιφερειακού Τύπου» η φωτιά στις εγκατάσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:58