search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 16:15
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Ο Στεφανής είναι η καλύτερη υποψηφιότητα για περιφερειάρχης Β. Αιγαίου

31.07.2023 19:49
METSOTAKES
Screenshot

Την υποψηφιότητα του πρώην αρχηγού ΓΕΣ, Αλκιβιάδη Στεφανή, για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι ο Αλκιβιάδης Στεφανής είναι η καλύτερη υποψηφιότητα για περιφερειάρχης Β. Αιγαίου.

«Στο πρόσωπο του στρατηγού συναντώνται όλα τα χαρακτηριστικά τα οποία απαιτεί ένας σύγχρονος περιφερειάρχης. Από τη μια μεριά η ακεραιότητα, η εργατικότητα, η πειθαρχία ενός στελέχους των Ενόπλων Δυνάμεων και από την άλλη η γνώση και η διοικητική εμπειρία ενός στρατηγού αλλά και υπουργού» είπε ο κ. Μητσοτάκη.

Ακολούθως πρόσθεσε ότι ο κ. Στεφανής έχει ακόμη δύο χαρακτηριστικά και είπε: «Η ιδιαίτερή του ενασχόληση με τα τοπικά προβλήματα του τόπου του, τη φύλαξη των συνόρων και έφεσή του στην ομαδική δουλειά, κάτι το οποίο μπορώ να το πιστοποιήσω προσωπικά. Δεν δίστασε να φέρει σε πέρας όποια αποστολή του ανατέθηκε με αποτελεσματικότητα αλλά και με απόλυτη ευπρέπεια και διακριτικότητα. Στέκομαι σε αυτά τα χαρακτηριστικά γιατί είναι πολύ σημαντικά για όποιον σήμερα διεκδικεί ένα δημόσιο αξίωμα».

Ο κ. Μητσοτάκης εξήρε την εμπειρία του πρώην αρχηγού ΓΕΣ και – όπως είπε- την έφεσή του στην ομαδική δουλειά, προσθέτοντας ότι «δεν δίστασε να φέρει σε πέρας δύσκολες αποστολές με ευπρέπεια και διακριτικότητα».

«Δίνουμε βαρύτητα στις περιφερειακές εκλογές γιατί θεωρούμε τους περιφερειάρχες συνεργάτες της κυβέρνησης. Είναι σημαντικό να έχουμε περιφερειάρχες που ενστερνίζονται το όραμα μας για τον τόπο» είπε ο κ.Μητσοτάκης, και προσέθεσε ότι δεν επιθυμεί να αποκομίσει κομματικά οφέλη από τις περιφερειακές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Εξάλλου πήραμε υψηλότερο ποσοστό απ ότι το 2019, έχουμε νωπή ισχυρή εντολή και δεν χρειαζόμαστε επιβεβαίωση της εντολής αυτής», είπε ο κ.Μητσοτάκης.

Τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση αντιμετώπισε το μεταναστευτικό με αποτελεσματικότητα ώστε σήμερα να μην αποτελεί πρόβλημα για τα νησιά του βορείου Αιγαίου και συμπλήρωσε:

«Προσωπικά αισθάνομαι άνετα με την επιλογή του Αλκιβιάδη Στεφανή και θα έχει την στήριξη του κόμματος. Θεωρώ ότι είναι η σωστή επιλογή για το βόρειο Αιγαίο».

Τέλος ο κ. Μητσοτάκης εξήρε την αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετώπισαν οι περιφερειάρχες την απόφαση του κόμματος να μην τους στηρίξει αυτή τη φορά.

Από την πλευρά του ο κ. Στεφανής ευχαρίστησε τον κ.Μητσοτάκη για την επιλογή και την στήριξη του, προσθέτοντας ότι ο ίδιος γνωρίζει να δίνει λύσεις και γνωρίζει να παίρνει αποφάσεις, καθώς και το τι πρέπει να κάνει για να γίνει καλύτερη η ζωή των συμπολιτών του. “Προσέρχομαι στον αγώνα με στόχο να δώσω και όχι να πάρω” είπε ο κ.Στεφανής.

Παρακολουθήστε την εκδήλωση για την παρουσίαση της υποψηφιότητας του ε.α στρατηγού Αλκιβιάδη Στεφανή στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με την στήριξη της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Πατούλης: Επίσημη στήριξη στον Νίκο Χαρδαλιά – «Δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα»

Μαρία Κορινθίου: Αποσύρει την υποψηφιότητά της για τις περιφερειακές εκλογές

Στηρίζει Χαρδαλιά η… Μαρίνα Πατούλη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 16:12