search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 04:58
MENU CLOSE

Άννα Βίσση: Αποθεώθηκε στη Μύκονο – Πλήθος κόσμου στη συναυλία της (Video)

03.08.2023 13:09
vissi-new

Μια Live εμφάνιση στο «Jackie O’ Beach Club» της Μυκόνου πραγματοποίησε η Άννα Βίσση με την τραγουδίστρια να αποθεώνεται από τον κόσμο που παραβρέθηκε στο γνωστό στέκι της παραλίας Super Paradise για να την απολαύσει.

Τόσο με τις ερμηνείες της όσο και με την ενέργειά της στη σκηνή κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό που δεν σταμάτησε να χορεύει, να τραγουδά και να χειροκροτά.

Ανάμεσα σε αυτούς που απόλαυσαν ζωντανά την Άννα Βίσση ήταν και γνωστά ονόματα της showbiz, όπως ο Νίκος Κοκλώνης, η Κατερίνα Καινούργιου, η Πηγή Δεβετζή, η Shaya και η Χριστίνα Παππά. H κάμερα του Mykonos Live TV ήταν εκεί και κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα.

Η Άννα Βίσση, που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια στην μουσική, έφτασε στον χώρο της συναυλίας με πολυτελές τζιπ, ενώ επέλεξε να φορέσει κίτρινο φλούο σακάκι, γαλάζιο παντελόνι με ασημένια κρόσια στο κάτω μέρος και λευκές μπότες. H έναρξη του show ήταν εντυπωσιακή, καθώς δεκάδες πυροτεχνήματα έκαναν την νύχτα… μέρα!

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Μουτίδου: Ποζάρει χαμογελαστή σαν «Barbie εμμηνόπαυση» (Photo)

Αθηνά Οικονομάκου:« Αν δεν υπήρχε η πρόταση για τη σειρά δεν θα έλεγα όχι στο Shopping Star»

Έξαλλος ο Πικέ μετά από τρολάρισμα για τη Σακίρα: «Είστε ένα τίποτα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32