search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:48
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Τέλος ο Νίκος Παππάς – Ζαχαριάδης ή Φίλης για τον Δήμο Αθηναίων – Απομένει να ψηφίσουν Νοτοπούλου και Δούση

03.08.2023 19:41
SIRIZA-NEW

Τέλος πήρε το σήριαλ με την υποψηφιότητα του Νίκου Παππά με τις «ευλογίες» του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς κατά την ψηφοφορία στην Πολιτική Γραμματεία απορρίφθηκε η υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων.

Το συλλογικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει σε κλίμα έντασης, εξέτασε και απέρριψε την περίπτωση του διεθνούς μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν προχωρούν ούτε οι υποψηφιότητες της Όλγας Μπαλαούρα και του Κώστα Τσουκαλά.

Η περίπτωση Παππά απορρίφθηκε με 25 κατά, 14 υπέρ και 1 λευκό.

Έτσι, στο τραπέζι μένουν τα ονόματα δύο υποψηφίων, του Κώστα Ζαχαριάδη και του Νίκου Φίλη, τα οποία θα τέθηκαν σε ψηφοφορία.

Ο Κωστας Ζαχαριάδης συγκέντρωσε 17 ψήφους στην ψηφοφορία της Πολιτικής Γραμματείας ενώ ο Νίκος Φίλης 15. Καταγράφηκαν επίσης 5 λευκά ενώ αναμένεται να ψηφίσουν Κατερίνα Νοτοπούλου και Μάγκυ Δούση, οι οποίες ταξίδευαν με αεροπλάνο και τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας διέκοψαν τη διαδικασία ώστε να τις περιμένουν.

Σημειώνεται ότι στη χθεσινή συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Νίκο Παππά, ο τελευταίος ξεκαθάρισε ότι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται να δώσει τη δημοτική μάχη της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε φωτιά κοντά σε σπίτια στο Φίλυρο (Photos – Video)

Η περιφέρεια Αττικής αρνείται να σβήσει το πρόστιμο 18.000 ευρώ στο ΚΚΕ (μ-λ) για αφισορρύπανση

ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζουμε το κίνημα των πολιτών για ελεύθερες παραλίες – Υποκριτική η στάση της ΝΔ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:07