search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 01:26
MENU CLOSE

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Η ιστορία του Άλκη δεν πρέπει να ξεχαστεί»

04.08.2023 20:22
alkis-new

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου μαζί με τον Κώστα Καντούρη πήραν την πρώτη συνέντευξη από τους γονείς του Άλκη Καμπανού μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης για τη δολοφονία του νεαρού οπαδού του Άρη.

«Η ιστορία του Άλκη δεν πρέπει να ξεχαστεί ποτέ». Με αυτές τις λέξεις, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook, έδειξε πόσο συγκλόνισαν και την ίδια τα όσα άκουσε από τους γονείς του Άλκη Καμπανού. Του 19χρονου παιδιού που έπεσε θύμα δολοφονίας την 1η Φεβρουαρίου 2022, στου Χαριλάου.

Η συνέντευξη της Μελίνας Κακουλίδου και του Αριστείδη Καμπανού στην ΕΡΤ μεταδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης (3/8) και συγκλόνισε τους πάντες.

Ήταν η πρώτη μετά την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκαν ομόφωνα 12 νεαροί που εμπλέκονται στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Νέα πρόσωπα και ανατροπές – Πότε επιστρέφει η σειρά

Σασμός: Γιατί δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τα γυρίσματα του Γ’ Κύκλου

Βασίλης Μπισμπίκης: Μπαίνει στο «Σασμό» και φέρνει τα πάνω κάτω

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05