search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 12:21
MENU CLOSE

Ο δεύτερος κύκλος του «The Bear» είναι τώρα στο Disney+ (video)

04.08.2023 12:27
thebear

Ο Christopher Storer έδωσε μια καταπληκτική πρώτη σεζόν της άκρως επιτυχημένης σειράς «The Bear» και έχοντας θέσει πολύ υψηλά τον πήχη δεν απογοήτευσε με τη δεύτερη η οποία βρίσκεται από τις 2 Αυγούστου στην πλατφόρμα του Disney+!

Η πρώτη σεζόν είναι ουσιαστικά η παρουσίαση των χαρακτήρων της σειρά και των σχέσεων που αναπτύσσονται μεταξύ τους. Πλέον, στον δεύτερο κύκλο ξεκαθαρίζουν πολλά πράγματα και αρχίζει η ιστορία να συνδέεται και να βγάζει περισσότερο νόημα.

Υπόθεση

«O δεύτερος κύκλος της σειράς, ακολουθεί τον Carmen ‘Carmy’ Berzatto, τη Sydney Adamu και τον Richard ‘Richie’ Jerimovich καθώς εργάζονται σκληρά, για να ανεβάσουν το επίπεδο στο βρώμικο σαντουϊτσάδικο τους. Καθώς αλλάζουν ριζικά το εστιατόριο, αλλάζουν και οι ίδιοι, μέσα από το δικό τους προσωπικό ταξίδι, καθώς ο καθένας, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν και να αναμετρηθεί με το ποιός θέλει να είναι στο μέλλον. Όπως ήταν αναμενόμενο, αποδεικνύεται ότι το μόνο πράγμα που είναι πιο δύσκολο από τη λειτουργία ενός εστιατορίου είναι το άνοιγμα ενός νέου. Η ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει από την τρελή γραφειοκρατία της αδειοδότησης και των εργολάβων μέχρι την όμορφη και δημιουργική αγωνία του σχεδιασμού του νέου μενού. Η μετάβαση αυτή, δίνει μια νέα οπτική στην έννοια της φιλοξενίας. Καθώς όλο το προσωπικό αναγκάζεται να έρθει σε επαφή με νέες μεθόδους συνεργασίας και να ξεπεράσει τα όρια των ικανοτήτων και των σχέσεων του, μαθαίνει επίσης τι σημαίνει να υπηρετείς, τόσο τους πελάτες όσο και ο ένας τον άλλον».

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Φερεντίνος: Θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Ο Μονομάχος»

Ρεκόρ τηλεθέασης για το Action 24 λόγω εθνικής ομάδας

ΗΠΑ: Αστέρες του Χόλιγουντ προσφέρουν από 1 εκατ. για τη στήριξη των ηθοποιών που απεργούν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 12:21