search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:01
MENU CLOSE

«Συναγερμός» στην ΕΛ.ΑΣ.: Πληροφορίες ότι έρχονται στην Ελλάδα οπαδοί της Μαρσέιγ

08.08.2023 16:15
massalia-new

Την ώρα που δεν έχει περάσει ούτε ένα 24ωρο από τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, από Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και υπάρχουν πληροφορίες ότι οπαδοί της Μαρσέιγ έρχονται στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν πληροφορίες ότι θα φτάσουν στην Ελλάδα -άγνωστο πότε- οπαδοί της Μαρσέιγ, αλλά και της Λιβόρνο.

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ είναι «αδελφοποιημένοι» με αυτούς της ΑΕΚ και η ομάδα τους αντιμετωπίζει αύριο στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Από την πλευρά τους, και οι οπαδοί της Λιβόρνο έχουν στενές σχέσεις με τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες έχουν σημάνει συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ., υπό τον φόβο νέων επεισοδίων, μετά τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με αυστηρά μέτρα ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ

Κανονικά θα διεξαχθεί το προγραμματισμένο για αύριο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ για τα προκριματικά του Champions League.

Η UEFA ενημέρωσε τους πράσινους ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στη διεξαγωγή της αναμέτρησης, ωστόσο αναγνωρίζει την υψηλή επικινδυνότητα μετά από τα τραγικά χθεσινά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Για τον λόγο αυτό η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποφάσισε να στείλει και δεύτερο αξιωματούχο με τον ρόλο του υπεύθυνου ασφαλείας της αναμέτρησης, πέραν του ενός που συνήθως είναι παρών σε κάθε ματς.

Επίσης, διευκρινίζεται ότι η παρουσία της αστυνομίας στο γήπεδο της Λεωφόρου θα είναι εξαιρετικά αυξημένη και θα γίνονται πολλοί και εξονυχιστικοί έλεγχοι σε όλους τους χώρους του γηπέδου αλλά και στους δρόμους γύρω από αυτό.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στη Μύκονο με τα αδέρφια του για διακοπές (Photos)

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ ενημέρωσε πως θέλει να αποχωρήσει άμεσα

UEFA για το ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Το πρώτο ματς στην Κροατία 15/8 – Στις 18 ή 19/8 η ρεβάνς στην Αθήνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:01