search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 00:41
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Το μεγαλύτερο κομμάτι στον Alpha το διήμερο του Δεκαπενταύγουστου

16.08.2023 13:50
kemeres new

Με μερίδιο άνω του 11,5% και τις δύο προηγούμενες ημέρες ο Alpha έδειξε ότι συσπείρωσε συμπαγή ομάδα τηλεθεατών στη συχνότητα του, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen, με συνέπεια η δεύτερη θέση στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού να ήταν υπόθεση για δύο.

Τη Δευτέρα με διαφορά μόλις 0,2% το Mega είχε το δεύτερο σε μέγεθος κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης, ενώ την Τρίτη καθώς το αποτύπωμα του Mega μειώθηκε αισθητά, ήταν ο Σκάι ο οποίος ήρθε δεύτερος σε σειρά προτίμησης.

Το Open ήταν ο τρίτος πόλος και τις δύο ημέρες ενώ ανήμερα της Παναγίας το μερίδιο της ΕΡΤ2 διαμορφώθηκε στο 4% (σχεδόν διπλασιάστηκε) χάρη στην απευθείας μετάδοση πολυαρχιερατικου συλλείτουργου από τον ιερό Ναό της Μεγαλόχαρης της Τήνου, μαζί με τη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Μεγαλόχαρης.

Από την κατανομή της πίτας τηλεθέασης των δύο ημερών είναι προφανής ο επιμερισμός των τηλεθεατών.

Το μεγαλύτερο μερίδιο πάντως κατευθύνθηκε στα αποκαλούμενα από την Nielsen «Others» («Άλλα») δηλαδή «συνολικά στους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς, την παρακολούθηση βίντεο dvd κλπ», σύμφωνα με την εταιρεία τηλεμετρήσεων.

Διαβάστε επίσης

ΗΠΑ: Σε ιστορικό χαμηλό η τηλεθέαση των παραδοσιακών καναλιών στις ΗΠΑ- Κερδίζει έδαφος το στρίμινγκ

Ακόμη ένα τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ1 – Θα το παρουσιάζει ηθοποιός από τον «Σασμό»

«Η Παραλία»: Η ΕΡΤ1 από τις 4 Σεπτεμβρίου θα «γεμίσει» άμμο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 00:36