search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:42
MENU CLOSE

Μιχάλης Κατσουρής: Τα βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του 29χρονου που μελετούν οι αρχές

17.08.2023 15:43
Untitled design (7)
Screenshot protothema.gr

Nέα βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή βλέπουν το φως της δημοσιότητας και προκαλούν σοκ.

Τα βίντεο φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr και περιλαμβάνονται στην δικογραφία και δείχνουν όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου μετά την καταδρομική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν και των Ελλήνων συνεργών τους.

Πρόκειται για ορισμένα από τα βίντεο που μελετούν οι αρχές προκειμένου να εντοπίσουν το χέρι που μαχαίρωσε τον 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ και προκάλεσε τον θάνατό του.

Στο πρώτο από τα βίντεο φαίνεται ο Μιχάλης να φτάνει τρέχοντας στο περίπτερο επί των οδών Σμύρνης και Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά το θανάσιμο χτύπημα, φορώντας μπλε μπλούζα, σορτσάκι, κουκούλα full face, γάντια ενώ στο αριστερό χέρι του κρατά το κράνος του.

Κατέφυγε σε περιπτερο για να κρυφτεί

Ο 29χρονος μπαίνει αιμόφυρτος και κάθεται πίσω από το ψυγείο με τα παγωτά, ενώ οι ιδιοκτήτες του περιπτέρου εμβρόντητοι τον παρακολουθούν. Σύμφωνα με την αστυνομία ο Μιχάλης κατέφυγε στο περίπτερο για να κρυφτεί.

Στη συνέχεια η γυναίκα στο περίπτερο αλλά και ο άνδρας δίνουν στον άτυχο Μιχάλη ένα ρολό χαρτί προκειμένου να σκουπιστεί με τον 29χρονο να αδυνατεί ακόμα και να συγκρατήσει όρθιο το κεφάλι του καθώς η αιμορραγία συνεχίζεται.

Κάποια στιγμή στο περίπτερο φθάνει ένα άτομο που προσπαθεί να βοηθήσει τον Μιχάλη Κατσουρή τη στιγμή που εκείνος είναι ακόμη καθισμένος πίσω από τα ψυγεία του περιπτέρου. Το άτομο αυτό φαίνεται να προσπαθεί να δώσει νερό στον 29χρονο ενώ παράλληλα προσπαθεί να ενημερώσει κάποιον για την δραματική κατάσταση που εκτυλίσσεται μπροστά του.

Στα επόμενα πλάνα ο Μιχάλης φαίνεται να προσπαθεί να σταθεί όρθιος. Είναι εμφανές ότι οι δυνάμεις του τον έχουν εγκαταλείψει και γι’ αυτό πέφτει ξανά στο έδαφος στο σημείο στο οποίο βρήκε καταφύγιο από την επίθεση των χούλιγκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα επόμενα λεπτά ο 29χρονος έχει χάσει ακόμα περισσότερες δυνάμεις από την αιμορραγία που του προκάλεσε το μοιραίο όπως αποδείχθηκε χτύπημα στη βραχιόνια αρτηρία.

Διαβάστε επίσης:

ΠΟΑΣΥ: Αντιδρά στις κυβερνητικές αποφάσεις για την οπαδική βία – «Ξαναζεσταμένο φαγητό»

Έλεγχοι σε παραλίες της Τήνου: Απελευθερώνονται 3.000 τ.μ. αιγιαλού – Στο αυτόφωρο ένας επιχειρηματίας (photos)

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα στις Συκιές (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:42