search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 17:51
MENU CLOSE

ΠΑΟΚ – Χάιντουκ 3-0: Τη διέλυσε και τώρα… playoffs (Video)

17.08.2023 22:36
paok3-new

Το «εισιτήριο» για τα play-offs του Conference League πήρε ο ΠΑΟΚ, καθώς κέρδισε 3-0 τη Χάιντουκ στην Τούμπα και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα ξεπέρασε το εμπόδιό της.

H oμάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, επικράτησε 3-0 των Κροατών με τον Σβαμπ να σκοράρει με πέναλτι στο 12′ και τον Ζίβκοβιτς να πετυχαίνει δύο τέρματα και περιμένει τη Ρόζενμποργκ ή τη Χαρτς στο τελευταίο βήμα πριν τους ομίλους.

Καταιγιστικός από το 70′ και μετά ο «δικέφαλος του βορρά» έκλεισε όλους τους διαδρόμους στους φιλοξενούμενους, ασκώντας ασφυκτικό πρέσινγκ από το οποίο προήλθαν και τα δύο γκολ του Ζίβκοβιτς.

Σπουδαία εμφάνιση από τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, που στο πρώτο ημίχρονο, έβαλε «στοπ» σε τρεις τουλάχιστον επικίνδυνες στιγμές της Χάιντουκ, ενώ λίγο έλειψε να χρηστεί σκόρερ στο 21′ όταν με κοντινό πλασέ σημάδεψε το δοκάρι.

Διαβάστε επίσης:

Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπακού

Η Ουκρανία ζητά τιμωρία του Άρη για το πανό «Συντρίψτε τους Ναζί του Αζόφ»

Συγκλονίζει ο Στιβ Κερ για τη Νέα Φιλαδέλφεια: Υπάρχει παντού βία και ταξικές διαφωνίες, λόγω της κατανομής του πλούτου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 17:51