search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:01
MENU CLOSE

Τροχαίο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών: «Δεν κατάλαβα τίποτα», λέει ο οδηγός του φορτηγού (video)

17.08.2023 11:35
troxaio_thessaloniki_new

Σοκ έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, το οποίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (16/8) και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο άνθρωποι.

Μέσα σε μία στιγμή, ξεκληρίστηκε μια ολόκληρη οικογένεια καθώς βρήκαν τραγικό θάνατο βρήκαν οι δύο γονείς της, ενώ τα δύο παιδιά τους βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Όλα συνέβησαν όταν το αυτοκίνητο του ζεύγους από τη Ρουμανία «καρφώθηκε» πίσω από φορτηγό κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες.

Τα πλάνα από το αυτοκίνητο της οικογένειας θυμίζουν μετωπική σύγκρουση καθώς το ΙΧ έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας είπε στην αστυνομία «δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό, πήγαινα κανονικά στην πορεία μου, άκουσα έναν πολύ δυνατό κρότο και αισθάνθηκα την σύγκρουση στο πίσω μέρος του οχήματός μου». 

Όσον αφορά στα δύο παιδιά των Ρουμάνων που τραυματίστηκαν από το τροχαίο δυστύχημα, σε σοβαρότερη κατάσταση είναι ο 12χρονος γιος της οικογένειας υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Η κατάσταση του ήταν, μάλιστα, τόσο σοβαρή ώστε να τεθεί σε επιφυλακή και η ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, αλλά και σε ένα ακόμα που είναι ειδικευμένο σε περιπτώσεις παιδιών. 
Τελικά όμως το παιδί δεν χρειάστηκε να φύγει και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Η μικρότερη αδερφή του είναι καλύτερα στην υγεία της και συνεχίζει να νοσηλεύεται προληπτικά. 

Διαβάστε επίσης:

Πάρος: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του σέρφερ

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Κλώτσησαν και παραμόρφωσαν γατάκι – Έκκληση να βρεθεί ο δράστης

Φαράγγι της Σαμαριάς: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 45χρονος Ισπανός που ακρωτηριάστηκε – «Έχει χάσει πολύ αίμα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:00