search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:18
MENU CLOSE

Γιάννης Αλαφούζος στο Reuters: Υπάρχει διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η ΕΠΟ δεν έχει κάνει το παραμικρό

18.08.2023 15:25
ALLAFOUZOS
Eurokinissi

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στο γερμανικό Reuters και αναφέρθηκε στη συνάντηση που υπήρξε με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν για την καταπολέμηση της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Άφησε αιχμές κατά της ΕΠΟ, κατηγορώντας την ότι δεν έχει κάτι τίποτα στο θέμα της αντιμετώπισης της διαφθοράς.

Ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε για μια ακόμα φορά πως υπάρχει διαφθορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην πρόθεση της κυβέρνησης για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος:

«Πιστεύω είναι πολύ σημαντικό η UEFA να συμμετέχει πιο ενεργά στις υποθέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παρ’ όλο που κάθε ομοσπονδία είναι ανεξάρτητη. Χάρηκα πολύ που αφιέρωσαν χρόνο για να ασχοληθούν με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια μικρή χώρα με το ποδόσφαιρο. Ήταν ένα πολύ καλό σημάδι.

Η αστυνόμευση είναι πολύ σημαντική. Η ιδιωτική ασφάλεια δεν μπορεί να κάνει σωματικούς ελέγχους, να εντοπίζει τα πλαστά εισιτήρια, δεν μπορεί να διενεργήσει ελέγχους ταυτότητας αν δεν έχουμε αστυνομία. Υπάρχει διαφθορά. Η ΕΠΟ δεν έχει κάνει το παραμικρό γι’ αυτό εδώ και χρόνια. Αν δεν πειστεί η Ομοσπονδία να ελέγξει τη λειτουργία του ποδοσφαίρου, δεν μπορείς να λύσεις τα προβλήματα.

Νομίζω πως η κυβέρνηση προσπαθεί να καθαρίσει την κατάσταση. Η UEFA προσπαθεί επίσης, αλλά δεν ξέρω πόση εξουσία πιστεύουν ότι έχουν. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρέμβει αν δεν το κάνει η UEFA» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

ΑΕΚ: Σειρά δράσεων στη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή – Στο στο ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ η οικογένειά του

Ευρωπαϊκά κύπελλα: «Παρέλαση» από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, «αυτοκτόνησε» ο Άρης – 19η στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ η Ελλάδα

Γκενκ – Ολυμπιακός 1-1: Στις καθυστερήσεις ο Αλεξανδρόπουλος τον έστειλε στα play offs (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:17