search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:54
MENU CLOSE

Καλπάκης για φωτιά στο βυτιοφόρο: 4 ερωτήματα για την χθεσινή ταλαιπωρία

18.08.2023 14:41
KALPAKES
Eurokinissi

“Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ανίκανο να προβλέψει και να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις”, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέργιος Καλπάκης, σχετικά με το χθεσινό μποτιλιάρισμα στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου.

“Χιλιάδες πολίτες βίωσαν χθες μια αδιανόητη ταλαιπωρία. Για σχεδόν εννιά ώρες, κάτω από τη ζέστη, σε ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου”, είπε (στο “Κόκκινο 105.5 FM”) και σημείωσε: “υπήρξε μία – όντως – δύσκολη επιχείρηση μετάγγισης του φορτίου ενός βυτιοφόρου και είναι σημαντικό ότι αυτή η διαδικασία ολοκληρώθηκε με ασφάλεια”.

Προκύπτουν όμως τεράστια ερωτήματα γιατί δεν αποφεύχθηκε το μποτιλιάρισμα και αυτή η τεράστια ταλαιπωρία για χιλιάδες πολίτες”, υπογράμμισε ο Στέργιος Καλπάκης και παρέθεσε 4 ερωτήματα.

“Ισχύει ότι, ενώ το ατύχημα έγινε στις 12.30 το μεσημέρι, οι οδηγοί άρχισαν να ενημερώνονται νωρίς το απόγευμα ότι υπάρχει πρόβλημα; Ισχύει ότι η διέλευση από τα διόδια συνεχιζόταν κανονικά χωρίς ενημέρωση και μάλιστα στην αρχή το αντίτιμο καταβαλλόταν κανονικά; Ισχύει ότι λειτουργούσαν τα ΚΤΕΛ από Πελοπόννησο προς Αθήνα και το αντίστροφο, σαν να μη συμβαίνει τίποτα; Εν τέλει, υπάρχουν σχέδια αποτροπής μιας τέτοιας κατάστασης εγκλωβισμού, σχέδια για εκτροπή της πορείας, για αναστροφή των αυτοκινήτων;”.

Διαβάστε επίσης:

Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών – Λαμίας στο ύψος μετά από μετά από καραμπόλα στο ύψος του Αγίου Στεφάνου

Πειραιάς: «Έκρυψαν» 64 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με… γαρίδες – Πώς τα εντόπισαν οι αρχές (video/photos)

Δίωξη στον οδηγό του βυτιοφόρου για εμπρησμό από αμέλεια – Έρευνα και για το κλείσιμο της Αθηνών-Κορίνθου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:54