search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:39
MENU CLOSE

Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη ο Έλληνας οπαδός μετά την έκδοση εντάλματος

18.08.2023 17:56
filadelfeia-new

Συνελήφθη ο Έλληνας οπαδός για τον οποίο αργά χθες το βράδυ βγήκε ένταλμα σύλληψης από τον αρμόδιο ανακριτή.

Φέρεται να ταυτοποιήθηκε από οπτικό υλικό και όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στο παρελθόν είχε εμπλοκή σε διάφορα επεισόδια με οπαδικά κίνητρα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, είναι ένας από εκείνους που έχουν καταγραφεί σε οπτικό υλικό να καθοδηγούν την ομάδα των χούλιγκαν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Φαίνεται, φορώντας κράνος, να οδηγεί τους Κροάτες χούλιγκαν στον τόπο της αιματηρής συμπλοκής, ενώ τη συμμετοχή του είχε παραδεχθεί και ο ίδιος με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πρόκειται για έναν 43χρονο γνωστό χούλιγκαν, με πλούσιο παρελθόν στην οπαδική βία, ο οποίος μάλιστα είχε τραυματιστεί τον περασμένο Δεκέμβριο σε συμπλοκή έξω από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Μετά την σύλληψη του 43χρονου είναι σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του στην περιοχή Γκύζη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή μπροστά στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, φέρεται ότι θα είναι σε θέση τις επόμενες ημέρες να εκδώσει νέα εντάλματα σύλληψης για πρόσωπα για τα οποία προκύπτει εμπλοκή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους μία σειρά από συγκεκριμένα ευρήματα που εξετάζονται και η αξιοποίηση των οποίων αναμένεται ότι θα φέρει ενώπιον της δικαστικής λειτουργού νέους κατηγορούμενους.

Στο μεταξύ, πηγές από τον χώρο της Δικαιοσύνης αναφέρουν πως ουδέποτε αρνήθηκαν εισαγγελείς τη συνδρομή και παρουσία τους σε ποδοσφαιρικούς αγώνες όταν τους ζητήθηκε. Αναφέρουν επίσης ότι δεν υποβλήθηκε αίτημα για εισαγγελική παρουσία πριν από τον κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Σε κάθε περίπτωση για τους επόμενους αγώνες της ΑΕΚ με την Ζάγκρεμπ, καθώς και του Παναθηναϊκού, έχουν ήδη ξεκινήσει συσκέψεις συναρμόδιων φορέων με παρόντες εισαγγελικούς λειτουργούς.

Να σημειωθεί ότι η παρουσία εισαγγελέων σε αγώνες ποδοσφαίρου αφορά την τήρηση της νομιμότητας και όχι την επιχειρησιακή οργάνωση και δράση της Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης:

Τήνος: Νεκρό δελφίνι ξεβράστηκε σε παραλία (Video)

Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Λαυρίου: Μέλη της ίδιας οικογένειας και οι έξι τραυματίες (photos)

Πειραιάς: «Έκρυψαν» 64 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με… γαρίδες – Πώς τα εντόπισαν οι αρχές (video/photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:38