search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:11
MENU CLOSE

Σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ η τελική φάση του FIFA Women’s World Cup 2023

18.08.2023 09:47
ant1_mundial_new

Με τον μικρό τελικό το Σάββατο, το πρωί, και τον τελικό την Κυριακή, το μεσημέρι, το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου γυναικών, το οποίο διεξάγεται σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, ρίχνει αυλαία.

Το αποκορύφωμα της διοργάνωσης FIFA Women’s World Cup 2023 θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση από τον γραμμικό ΑΝΤ1 και την συνδρομητική πλατφόρμα του ομίλου, ΑΝΤ1+, όπως άλλωστε και οι 60 αναμετρήσεις της διοργάνωσης που προηγήθηκαν.

Ο μικρός τελικός ανάμεσα σε ΣουηδίαΑυστραλία θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11.00 και θα καλυφθεί απευθείας από το κανάλι και την συνδρομητική ιντερνετική πλατφόρμα του ΑΝΤ1, σε περιγραφή Δημοσθένη Γεωργακόπουλου και σχόλιο Χαράς Δημητρίου.

Την Κυριακή στις 13.00 ο τελικός του FIFA Women’s World Cup 2023 ανάμεσα σε ΙσπανίαΑγγλία θα γίνει σε περιγραφή Δημοσθένη Γεωργακόπουλου και Νίκου Παπαδογιάννη και σχόλιο Κατερίνας Λάγιου, αλλά η μεγάλη γιορτή του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Γυναικών την ξεκινάει λίγο νωρίτερα, συγκεκριμένα  στις 12:30, με την τελετή λήξης του Μουντιάλ γυναικών απευθείας από το Stadium Australia του Σίδνεϊ.

Διαβάστε επίσης:

Action24: Πρόγευση από Μουντομπάσκετ με δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις της Εθνικής

Ο αγώνας για το Super Cup «εκτόξευσε» την τηλεθέαση

ΣΚΑΪ: Η Κάτια Δανδουλάκη ξανά στη σειρά «Οι Πανθέοι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:10