search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 06:09
MENU CLOSE

Δολοφονία Κατσουρή: Χωρίς δικηγόρο στην ανακρίτρια ο 43χρονος «καθοδηγητής» του Παναθηναϊκού – Πήρε προθεσμία

19.08.2023 13:14
filadelfeia-new

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα ζήτησε και έλαβε ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού, που παρουσιάστηκε ενώπιον της ανακρίτριας χωρίς δικηγόρο και φέρεται να είχε ρόλο «καθοδηγητή» τη βραδιά της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη.

Ο 43χρονος συνελήφθη χθες Παρασκευή, όταν ταυτοποιήθηκε σε βίντεο από τη βραδιά της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο συλληφθείς είναι παλιός γνώριμος των Αρχών για οπαδική βία. Μάλιστα, φέρεται να είχε τραυματιστεί έξω από το Εφετείο κατά τη διάρκεια αιματηρής συμπλοκής, τον περασμένο Μάρτιο.

Ο 43χρονος κατηγορείται για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη περίπτωση έκρηξης με πρόθεση, διακεκριμένη περίπτωση προμήθειας και κατοχής μεγάλης ποσότητας εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, βιαιοπραγία κατά άλλων, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, τελεσμένη και σε απόπειρα, διατάραξη κοινής ειρήνης, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση, για οπλοφορία, οπλοχρησία, παράνομη κατοχή και χρήση φωτοβολίδων, καθώς και για εμπρησμό από πρόθεση από τον οποίο μπορεί να προκύψει κίνδυνος για ξένα πράγματα από κοινού, φερόμενες ως τελεσθείσες υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Επαγγελματικού και Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.

Ψάχνουν στοιχεία στο κινητό του

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι στην περιοχή του Γκύζη, σε αυτοκίνητο και δίκυκλη μοτοσικλέτα του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-κεντρική μονάδα υπολογιστή, με το καλώδιο παροχής ρεύματος και εικόνας,

-2 μεταλλικά μπαστούνια baseball

-2 κράνη, χρώματος μαύρο,

-συσκευή κινητού τηλεφώνου,

-ξύλινο στειλιάρι και

-κράνος, χρώματος μαύρο.

Το κινητό τηλέφωνο του 43χρονου έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών που αναζητούν σβημένα βίντεο και άλλα αρχεία από την ημέρα της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων σύλληψης.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Μήνυμα για ετοιμότητα από το 112 σε κατοίκους 4 περιοχών – Έκλεισε η Εγνατία

Κτηνωδία στη Χαλκίδα: Άλογο βρέθηκε νεκρό στη μέση του δρόμου – Το είχαν δέσει σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού

ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Παρουσία εισαγγελέα η αποψινή ρεβάνς – «Αστακός» η Αθήνα, στο γήπεδο και η οικογένεια του Μιχάλη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34