search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:03
MENU CLOSE

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: 15η η Ντρισμπιώτη στα 20χλμ. βάδην

20.08.2023 09:57
ntrisbiwti

Στην 15η θέση στο 20ο χλμ. του παγκόσμιο πρωταθλήματος Στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη τερμάτισε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Ακολουθώντας τη συνηθισμένη της τακτική, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έμεινε πίσω στα πρώτα χιλιόμετρα στον τελικό των 20 χιλιομέτρων βάδην. Προσπάθησε να αντεπιτεθεί μετά το 13ο χιλιόμετρο, αλλά δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά από τις προπορευόμενες αθλήτριες που έκαναν μια πολύ γρήγορη κούρσα.

Έμεινε στην 15η θέση. Το χρυσό μετάλλιο πήγε στην Ισπανίδα, Μαρία Πέρεζ η οποία τερμάτισε σε 1:26.51. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Τζεμίμα Μόνταγκ από την Αυστραλία με 1:27.16 και το χάλκινο η Αντονέλα Παλμισάνο από την Ιταλία με 1:27.26.

Η Κυριακή Φιλτισάκου κατέλαβε την 38η θέση. 

«Είμαι πολύ καλύτερη από αυτά που έκανα σήμερα»

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η Ντρισμπιώτη έκανε λόγο για μικρά λαθάκια στη διαχείριση της κούρσας. Αναφέρθηκε σε μια σχετικά καλή επίδοση, τονίζοντας πως είναι πολύ καλύτερη από αυτό που έκανε σήμερα.

«Χαρούμενη που είμαι εδώ. Μία καλή επίδοση, αλλά όχι από τις καλύτερές μου. Είμαι καλύτερη από αυτό που έδειξα. Εκανα λαθάκια στην διαχείριση. Πήγε πιο γρήγορα από αυτό που μπορώ να βαδίσω εγώ. Προσπάθησα να μείνω κοντά , αλλά έκανα λάθος. Πιο δύσκολο το 35αρι, αλλά τα λάθη είναι καλά να γίνονται νωρίς αφού του χρόνου θα τα διορθώσω εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων. Μετά τα μισά σκέφτηκα το 35αρι που είναι καλή κούρσα για μένα, αλλά δεν έχω κάνει την απόσταση φέτος. Η πίστα ηταν λίγο βαριά, αλλά ίσως να ήταν και τα πόδια μου. Είμαι καλά γυμνασμένη και θα κάνω καλύτερο 35αρι. Πιστεύω ότι θα τα πάω καλά», είπε η χαμογελαστή.

Διαβάστε επίσης:

«Λύγισε» η Ν. Φιλαδέλφεια: Αφιερωμένη στον Μιχάλη Κατσουρή η πρόκριση της ΑΕΚ – Λουλούδια και πανό πριν το ματς

Εθνική μπάσκετ: Με αυτούς τους 12 θα πάει η Ελλάδα στο Mundobasket – πρεμιέρα το Σάββατο με Ιορδανία

Επική πρόκριση για ΑΕΚ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (2-2) – με δύο γκολ στις καθυστερήσεις μένει στο Champions League

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:03