search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:24
MENU CLOSE

Νίκος Παππάς από το Άργος: Χρέος μας ένα ισχυρό προοδευτικό μέτωπο – Ο Μητσοτάκης φέρνει οπισθοδρόμηση

21.08.2023 00:04
PAPPAS_NIKOS2
Eurokinissi

Επίσκεψη στο Άργος και ανοιχτή ομιλία στο Επιμελητήριο Αργολίδας πραγματοποίησε σήμερα ο Νίκος Παππάς στο πλαίσιο της προώθησης της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε σε εκτιμήσεις για την ήττα του κόμματος στις εκλογές, αλλά και στην ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι το σπίτι κάθε προοδευτικού πολίτη είτε είναι αριστερός, είτε κεντρώος, μετριοπαθής, είτε ανήκει στη μεσαία τάξη ή τη νεολαία.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων σημείωσε τα εξής:

«Δημιουργούμε την αριστερή προοδευτική παράταξη της επόμενης ημέρας, οικοδομούμε το σπίτι των προοδευτικών πολιτών, των αριστερών, των κεντροαριστερών, των κεντρώων, των μετριοπαθών, της μεσαίας τάξης, της νεολαίας. Όλων εκείνων που μας εμπιστεύτηκαν από το 2012 και αποτελούν μέρος της ταυτότητάς μας.

Και είναι ευτυχής η σύμπτωση που σήμερα συναντιόμαστε στο σπίτι της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας, εδώ στο Επιμελητήριο Αργολίδας.

Στις πρόσφατες εκλογές πληρώσαμε αναδρομικά πολιτικές που εφαρμόσαμε. Πληρώσαμε και την υποψία μιας ιδεολογικής και πολιτικής υποχώρησης. Δώσαμε την αίσθηση ότι ενσωματώνουμε τη φιλοσοφία και τη λογική πολιτικών που έθιξαν σημαντικά κάποια κομμάτια του εκλογικού σώματος.

Ο κ. Μητσοτάκης φέρνει τον αναχρονισμό και την οπισθοδρόμηση. Δεν είναι πρόοδος και εκσυγχρονισμός να σου παίρνουν το σπίτι, το μαγαζί, την επιχείρηση, το χωράφι, να μην έχεις δημόσιο σύστημα υγείας, να μην έχει πρόσβαση στη χρηματοδότηση το 95% των επιχειρήσεων. 

Δικό μας χρέος είναι να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό προοδευτικό μέτωπο, μία παράταξη που έχει ανάγκη η χώρα και να απαντήσουμε στις μεγάλες προκλήσεις». 

Στην εκδήλωση (ομιλία – ανοιχτή συζήτηση) παρέστησαν, μεταξύ άλλων οι: Γιώργος Γαβρήλος (βουλευτής Αργολίδας), Ρούλα Νικολοπούλου (υποψήφια βουλευτής), Αγγελίνα Χατζοπούλου (συντονίστρια Ν.Ε. Αργολίδας, μέλος Κ.Ε. του κόμματος), Σπύρος Τσετσέκος (αναπληρωτής συντονιστής Ν.Ε.), Χρυσή Νταή (μέλος Ν.Ε.), Κώστας Γρατσέας (μέλος Ν.Ε.), Θύμιος Κόικας (μέλος Ν.Ε.), Χρήστος Στάθης (μέλος Ν.Ε.), Μιχάλης Παναγιώτου (μέλος Ν.Ε.), Στέλιος Ντούτσος (μέλος Ν.Ε.), μέλη συντονιστικών Ο.Μ., υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Τοποθέτηση έκανε και ο Άγγελος Τόλκας, υπεύθυνος για την επικοινωνία της υποψηφιότητας Ν. Παππά, πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός. 

Της εκδήλωσης προηγήθηκε συνάντηση και συζήτηση με τη διοίκηση -τον πρόεδρο Φώτη Δαμούλο και μέλη του Δ.Σ.- του Επιμελητηρίου Αργολίδας για τοπικά θέματα και για  ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των ΜμΕ, όπως προκύπτουν από την πολιτική εκκαθάρισης της αγοράς που εφαρμόζει ο κ. Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης:

Τσακαλώτος για Αλεξανδρούπολη: Ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού, εξαφανισμένοι οι γαλάζιοι βουλευτές Έβρου

ΣΥΡΙΖΑ για το δείπνο στους ηγέτες των Δυτ. Βαλκανίων: Ο Μητσοτάκης να υπερασπιστεί τις πάγιες θέσεις της χώρας μας

Αχτσιόγλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι πρωταρχικά ένα λαϊκό κόμμα, ένα κόμμα της εργασίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:24