search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:31
MENU CLOSE

Φυλή: Εθελοντές έσωσαν γάτο μέσα στα καμένα – Είχε εγκαύματα και τραυματισμούς

24.08.2023 09:08
gatos new

Εθελοντές έσωσαν έναν γάτο μέσα από την κόλαση που άφησε πίσω της η φωτιά στην Φυλή. Η ομάδα εθελοντών Alma Libre – Hellenic Animal Rescue – περιγράφουν πως έσωσαν τον μικρό γάτο αλλά και την φρίκη που βρήκαν μπροστά τους.

Το σκηνικό διαδραματίστηκε στην περιοχή της Φυλής,εκεί όπως λένε «ήρθαμε αντιμέτωποι με το θάνατο σε κάθε του μορφή. Ατελείωτα ζώα κάθε είδους νεκρά, ως επί το πλείστον απανθρακωμένα…» για να προσθέσουν πως «ένας γάτος σώθηκε από ενέργειες των εθελοντών μας κι ο οποίος βρέθηκε με σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα, έχοντας περάσει στην κυριολεξία μέσα από την κόλαση».

Ο γάτος περιφερόταν στην περιοχή σαν χαμένος αφού όλη η γειτονιά που ήξερε είχε χαθεί. Τον προσέγγισαν προσεκτικά δυο εθελοντές μας από διαφορετικές κατευθύνσεις και κατέστη δυνατό να του αποσπαστεί η προσοχή ώστε να προσεγγιστεί αρκετά για να παγιδευτεί με χρήση απόχης.

Είχε εγκαύματα σε όλα του τα πατούσια, στο σώμα και στο πρόσωπο ενώ έχει χάσει όλα του τα μουστάκια που στις γάτες είναι σοβαρός τραυματισμός αφού είναι απώλεια βασικών αισθητήρων κίνησης.

Διαβάστε επίσης

Φωτιά στην Πάρνηθα: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Δείτε ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Βοιωτία: Δύσκολη η κατάσταση σε δύο οικισμούς -Κάηκε κτίριο στο μοναστήρι του Οσίου Λουκά

Φωτιά στην Πάρνηθα: Εφιαλτική νύχτα – Μάχη για να μην φτάσει στους Θρακομακεδόνες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:30