search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:33
MENU CLOSE

Netflix: Το ντοκιμαντέρ που όλοι περίμεναν – «Depp V Heart» (video)

24.08.2023 14:56
DEPP-HEARD

Αν ένα ντοκιμαντέρ έχει συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα είναι αυτό της δίκης της χρονιάς ανάμεσα στον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ και την πρώην γυναίκα του Άμπερ Χερντ.

Το Netflix κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων Depp V Heart, στο οποίο παρακολουθούμε μαρτυρίες των ίδιων των πρωταγωνιστών αλλά και ανθρώπων – διάσημων και μη – που έζησαν από κοντά τον πολυτάραχο γάμο τους.

Η Άμπερ Χερντ είχε χάσει τη δίκη καιρό πριν την τελική ετυμηγορία του δικαστηρίου καθώς το κύμα υποστήριξης στα social media υπέρ του Ντεπ ήταν συντριπτικό.

Το ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων της Emma Cooper στο Netflix ουσιαστικά καταλήγει ή καλύτερα υπονοεί ότι όλο το περιεχόμενο της δίκης ήταν υπέρ του Ντεπ ενώ μεγάλο ρόλο έπαιξαν και οι διαδικτυακοί «δημιουργοί» που άσκησαν τεράστια online επιρροή με video που διακομωδούν (στην καλύτερη περίπτωση) τη Χερντ να γίνονται viral.

Το ερώτημα που τίθεται σαφές: Το TikTok διαμόρφωσε την ετυμηγορία για την υπόθεση «Depp v. Heard» ή μιλάμε για δίκαιη δίκη; Το συμπέρασμα αφήνεται τον τηλεθεατή του ντοκιμαντέρ.

Διαβάστε επίσης:

Alpha: H πρώτη φωτογραφία του παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού Το Πιο Μεγάλο Παζάρι

To «Παρα πέντε» κρατά τη σημαία της τηλεθέασης ψηλά

Τηλεθέαση: Τα περισσότερα βλέμματα στο Mega την Τρίτη – Ανερχόμενη δύναμη το Open

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34