search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:03
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Τα περισσότερα βλέμματα στο Mega την Τρίτη – Ανερχόμενη δύναμη το Open

23.08.2023 15:00
remote_control_new
pixabay.com

Σε μια ημέρα με σαρωτικές πυρκαγιές οι προτάσεις σειρών σε επανάληψη και ταινιών φαίνεται να υποχώρησαν στις τηλεπροτιμήσεις και ώθησαν μερίδα τηλεθεατών σε έκτακτα ειδησεογραφικά προγράμματα.

Το Mega «έσπασε» το σερί του Alpha και πέρασε πρώτο στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Την «ψήφο» τους επίσης έδωσαν στο Open το οποίο, με την πυκνή ενημέρωση που επέλεξε χθες από τα μέτωπα των πυρκαγιών, αναδείχθηκε δεύτερο στις τηλεπροτιμήσεις, σύμφωνα με τα ημερήσια στοιχεία της Nielsen. Με ανοδική τάση διαρκείας δείχνει, για την ώρα, να είναι η ανερχόμενη δύναμη στο τηλεοπτικό τοπίο.

Τρίτη επιλογή ήταν ο ΣΚΑΪ και στην τέταρτη θέση υποχώρησε ο Alpha. Το πέμπτο σε μέγεθος μερίδιο της ημέρας απέσπασε το Star, ενώ η ΕΡΤ1 προσπέρασε τον ΑΝΤ1 χάρη και στις μεταδόσεις από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου από τη Βουδαπέστη στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Δεν καταργείται ο ενημερωτικός χαρακτήρας της ΕΡΤ3

Απεργία στο Χόλιγουντ: Απόπειρα σύγκλισης από τα μεγάλα στούντιο με πακέτο προτάσεων (Photo)

ΕΣΗΕΑ: Ο πρόεδρος της ΕΡΤ σταθερά υποτιμά και απαξιώνει τους εργαζόμενους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:07