search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:28
MENU CLOSE

Καιρός σήμερα: Μπόρες και καταιγίδες

26.08.2023 07:17
vroxi kairos 654- new

Ιδιαίτερα άστατο καιρό θα συναντήσουμε σήμερα, Σάββατο, σε αρκετές περιοχές της χώρας μας.

Tις πρωινές ώρες πρόσκαιρα στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και την Ήπειρο θα σημειωθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικούς όμβρους. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε όλα τα ηπειρωτικά νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στα δυτικά πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Βελτίωση από το βράδυ.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς και βαθμιαία βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην Αττική, θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα νοτίων διευθύνσεων έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στη Χαλκίδα: Στο φως οι κινήσεις 52χρονου φερόμενου εμπρηστή (Video)

Λέρος: Έτσι έγινε το ατύχημα του Τούρκου μεγιστάνα Αλί Σαμπανσί – «Πάλευαν 7 ώρες να τον κρατήσουν στη ζωή» (Videos)

Κύκλωμα εμπορίας βρεφών στα Χανιά: Ταυτοποιήθηκαν και φεύγουν για Αυστραλία και Ιταλία τρία μωρά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:28