search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 16:33
MENU CLOSE

Εύβοια: Σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Μαντούδι 21χρονος φοιτητής

28.08.2023 09:17
aytokinito new

21χρονος φοιτητής που οδηγούσε ΙΧ αυτοκίνητο σκοτώθηκε ακαριαία, όταν το οχημα ανατράπηκε στο Μαντούδι σε τροχαίο δυστύχημα.

Από τις λαμαρίνες του οχήματος απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι 3 φίλοι του, που επέβαιναν σε αυτό. Όλοι μαζί είχαν βγει για νυχτερίνη διασκέδαση. Η τραγική είδηση έκανε το γύρο της χώρας και βύθισε στο πένθος τους στενούς συγγενείς του θύματος.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (26-08-2023) στη περιοχή Μαντούδι στη Βόρεια Εύβοια, με θύμα έναν 21χρονο φοιτητή, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο με το αυτοκίνητο κοντά στο λιμάνι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του eviazoom, το αυτοκίνητο που επέβαινε ο 21χρονος μαζί με άλλους τρεις φίλους του, εξετράπη της πορείας του, για άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής και ανετράπη με σφοδρότητα.

Από το μοιραίο αυτοκίνητο, οι διασώστες που έσπευσαν αργότερα στο σημείο, έβγαλαν νεκρό τον 21χρονο ενώ οι υπόλοιποι φίλοι του μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές σήμερα – Έρχεται… φθινόπωρο από την Τρίτη

Πανόρμου: Πυροβολισμοί έξω από λύκειο – Δύο τραυματίες (video)

Φωτιά στον Έβρο: Για 10η μέρα μάχη με τις φλόγες δίνουν οι κάτοικοι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 16:30