search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:22
MENU CLOSE

Νέες ταυτότητες: Γυναίκα λιποθύμησε και αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να μην χάσει τη…σειρά της

28.08.2023 17:10
Untitled design (5)
cretapost

Αναμονή, παρατράγουδα ακόμα και λιποθυμίες στις ουρές για τις νέες ταυτότητες σε αστυνομικά τμήματα όλης της χώρας. Εξακολουθούν να είναι πολλοί εκείνοι που θέλουν να αποφύγουν τις νέες ταυτότητες σε ψηφιακή μορφή. Μια γυναίκα στο Ηράκλειο Κρήτης λιποθύμησε στην ουρά και δεν ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να μην χάσει την…προτεραιότητά της…

Το αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σύμφωνα με το cretapost.gr μία γυναίκα λιποθύμησε στην ώρα μετά από πολύωρη αναμονή. Κατά το τοπικό μέσο γυναίκα την ώρα που περίμενε στην ουρά έχασε τις αισθήσεις της λιποθύμησε μπροστά στα έντρομα μάτια των υπολοίπων.

Οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες την έβαλαν σε ένα σκιερό μέρος και ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες αφού πήγαν στο σημείο της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Όταν όμως η γυναίκα όταν συνήλθε πλήρως αρνήθηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για να μην χάσει τη θέση στην ουρά προκειμένου να βγάλει την ταυτότητά της.

Πάντως οι ουρές για την έκδοση της ταυτότητας συνεχίζονται και αυξάνονται, αφού εκείνοι που θέλουν να αποφύγουν τις νέες ταυτότητες με ψηφιακή μορφή είναι αρκετοί….

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στον Έβρο: Σε ύφεση τα πύρινα μέτωπα, σε επιφυλακή η πυροσβεστική για τους νοτιάδες

Σέρρες: Συνελήφθη 17χρονη για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Τραγωδία στα Τέμπη: Ποινική δίωξη σε τέσσερα πρώην στελέχη του ΟΣΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:19