search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:43
MENU CLOSE

Επικό ξέσπασμα Μπόγρη κατά «σερίφηδων» και πολέμιων των νέων ταυτοτήτων

29.08.2023 18:38
bogris 554-0 new

Πυρά τόσο κατά των αυτόκλητων «σερίφηδων» που πήραν τον νόμο στα χέρια τους στον Έβρο κυνηγώντας μετανάστες, αλλά και του κράτους που δεν τους έκλεισε στη φυλακή εκτόξευσε ο Γιώργος Μπόγρης.

Σε συνέντευξή του στους Betarades.gr, σχολιάζοντας όσα τραγικά έγιναν στον Έβρο χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τους σερίφηδες της δεκάρας: «Μου…σκυλα φασίστες το παίζετε σερίφηδες και πιάνετε μετανάστες στα σύνορα», ενώ τα έβαλε και με τις αρχές «Δεν ντρέπεστε λίγο; Και σεις τι τους κλείνετε μόνο μες το σπίτι, στη φυλακή έπρεπε να τους κλείσετε».

«Αν θέλετε να φανείτε χρήσιμοι σε αυτή τη χώρα που σας έχουν βάλει παρωπίδες η θρησκεία και η σημαία να πάτε να βοηθήσετε στις φωτιές που είναι δίπλα. Το παίζετε σερίφηδες όλοι αν είναι δυνατόν. Τι ντροπή.

Φοβάστε για την ταυτότητα μην μπει τσιπάκι, μια ταυτότητα που την έχει όλος ο κόσμος πάνω του μην χαλάσει το DNA σας. Μακάρι να χει τσιπάκι να αφανιστείτε. Ουστ!» ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπόγρη που μίλησε για όλα σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο όλα τα κοινωνικά ζητήματα.

Υπενθυμίζεται πως οι «σερίφηδες» του Έβρου βρίσκονται σε κατ΄οίκον περιορισμό με κατηγορίες που αφορούν διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια με ρατσιστικά κίνητρα σε συνδυασμό με αρπαγή με ρατσιστικά κίνητρα από κοινού και συναυτουργία και έκθεση σε κίνδυνο, ενώ τον ιδιοκτήτη του οχήματος βαρύνει και η κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Αντίθετα οι μετανάστες που αφού «συνελήφθησαν» από τους αυτόκλητους αστυνομικούς κατηγορήθηκαν με βάση τα λεγόμενα των απαγωγέων τους, απαλλάχθηκαν από όλες τις κατηγορίες εμπρησμού που τους αποδόθηκαν αρχικά.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του 29χρονου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι – «Έγραψε το όνομά του» είπε ο πατέρας του

Στον Έβρο η μεγαλύτερη φωτιά της Ευρώπης, έκαψε έκταση μεγαλύτερη από τη Νέα Υόρκη

Κτηνωδία στην Πάρο: Σταύρωσαν κοράκι και το άφησαν σε κοινή θέα ως…σκιάχτρο – Σκληρές εικόνες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:40