search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:13
MENU CLOSE

Έβρος: Απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες εμπρησμού και οι 13 μετανάστες που τους είχαν κλειδώσει σε τρέιλερ

28.08.2023 23:36
evros_metanastes_new

Κατέπεσαν οι κατηγορίες για απόπειρα εμπρησμού με κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή, της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών και για τους υπόλοιπους 9 μετανάστες που απολογήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (28/8) με απόφαση του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Όπως έγινε και την Παρασκευή με τους άλλους 4 που απολογήθηκαν, η σύλληψή τους παραμένει μόνο για διοικητική απέλαση, με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στην χώρα, σύμφωνα με το evros-news.

Όσον αφορά τον 45χρονο από την Αλβανία και τους άλλους δύο Έλληνες που κλείδωσαν σε τρέιλερ τους 13 μετανάστες στον Έβρο παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό και μέσα στην εβδομάδα το Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών θα αποφασίσει αν προφυλακιστούν ή όχι, μετά την διαφωνία Ανακρίτριας και Εισαγγελέως την περασμένη εβδομάδα.

Δικηγόροι μεταναστών: Να προχωρήσει άμεσα η χορήγηση άδειας παραμονής και στους 13

Με ανάρτησή τους στο facebook οι δικηγόροι των μεταναστών, αφού ενημέρωσαν ότι κατέπεσαν οι κατηγορίες εμπρησμού κατά των εντολέων τους ζήτησαν να τους χορηγηθεί άμεσα άδεια παραμονής για ανθρωπιστικούς/εξαιρετικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης:

Έβρος: Παραδόθηκε στις αρχές ο νέος «σερίφης» που «συνέλαβε» μετανάστες – Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση ζήτησε ο Εισαγγελέας

Αυτόκληκτοι…«σερίφηδες» καλούν σε περιπολίες κατά της «εισβολής» μεταναστών και στη Ρόδο

Μπέος: Σάλος μετά τις νέες σεξιστικές δηλώσεις του για γυναίκα – στέλεχος του Υπουργείου Πολιτισμού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:11