search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 05:19
MENU CLOSE

Οι διαθέσεις του Τσίπρα και το… σπεύδε βραδέως του ΠΑΣΟΚ

29.08.2023 06:01
tsipras 665- new

Βρε βρε τι γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ!!

«Μεγάλη αναταραχή ωραία κατάσταση» είχε πει ο Μάο κι έτσι θυμήθηκα και τον…Αλέξη Τσίπρα (καλώς ήρθες από το Αμέρικα πρόεδρε).

Η… αναταραχή οφείλεται στον Στέφανο Κασσελάκη του οποίου η υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, τάραξε τα νερά, την ώρα που ουδείς ασχολείτο με τις εσωκομματικές εκλογές.

Θα μου πείτε πού κολλάει ο Αλέξης, που όπως γράφουν «γραμμιτζίδες», – έλεος μια ζωή- κρατάει αποστάσεις από τους υποψηφίους;

Ας μαντέψω όμως τις διαθέσεις.

-Για τον Τσακαλώτο; Ούτε να ακούσει (είμαι βέβαιος).

-Για τον Παππά; Και να ήθελε, δεν δύναται (εικάζω).

-Για τον Τζουμάκα; Τσάι και συμπάθεια (μόνο).

-Για την Αχτσιόγλου; Οχουυύ! Και λίγα λέω (ούτε το όνομα του Τσίπρα δεν είπε στην συνέντευξη που έδωσε στον Δανίκα για το Π.Θ.). Άλλωστε δεν είναι και νέο πρόσωπο (δέκα χρόνια είναι στον ΣΥΡΙΖΑ).

-Για τον Κασσελάκη; Νέο πρόσωπο, ενδιαφέρουσες απόψεις (άλλωστε αυτός τον επέλεξε για το Επικρατείας).

Ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

ΠΑΣΟΚ με βραδυφλεγείς αντιδράσεις

Ευτυχώς για το ΠΑΣΟΚ, που αυτές τις μέρες το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης είναι στραμμένο στον ΣΥΡΙΖΑ. Να είναι καλά ο Κασσελάκης δηλαδή, διότι σε διαφορετική περίπτωση ένα από τα κεντρικά θέματα της ειδησεογραφίας θα ήταν τα απίθανα που συμβαίνουν στη Χαριλάου Τρικούπη με τους συνδυασμούς του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Φανταστείτε ότι ανακοίνωσαν υποψήφια για Περιφέρεια (την Μαρία Δρυ στα Ιόνια Νησιά) μόλις χθες, τρεις μέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία για να παρουσιαστούν τα ψηφοδέλτια! Τα οποία ψηφοδέλτια απαιτούν γύρω στα 200 στελέχη για να «γεμίσουν» και ενώ οι αντίπαλοί της έχουν ήδη εδώ και καιρό λάβει θέση στην αφετηρία της κούρσας. Ο Λουκάς Αποστολίδης ανακοινώθηκε πριν μία εβδομάδα για τη Στερεά Ελλάδα και τρέχει να εξασφαλίσει υποψήφιους, καθώς πολλά στελέχη του κόμματος κατεβαίνουν με άλλους υποψήφιους, μηδέ του γαλάζιου Φάνη Σπανού εξαιρουμένου!

Θυμήθηκαν επίσης εκεί στη Χαριλάου να προειδοποιήσουν με διαγραφή τα στελέχη τους που πάνε σε αντίπαλους συνδυασμούς και υπονομεύουν ουσιαστικά τους επίσημους υποψήφιους, μόλις χθες!

Τους άφησαν δηλαδή να κάνουν όλες τις «συμφωνίες», «μεταγραφές» και «μεταπηδήσεις» και μετά βγάλανε απαγορευτικό…

Δεν θα επεκταθώ σε άλλα απίθανα που συμβαίνουν με τους χειρισμούς της πασοκικής ηγεσίας – έχουμε χρόνο -, αλλά για την επιδόσεις του Κινήματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, μου έρχεται μία φράση που κυκλοφορεί στα σόσιαλ: Καλά θα πάει κι αυτό!

Διαβάστε επίσης:

«Talk of the town» ο Κασσελάκης και τα… good news from nowhere, που λέει και ο Αντώνης Λιάκος

Η δύσκολη αποστολή της Ντόρας Μπακογιάννη στην Επιτροπή Εσωτερικών Υποθέσεων της Βουλής

Η συνεννόηση Παππά – Πολάκη για τη μάχη της ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ και οι βουτιές του Αλέξη Τσίπρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16