search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 16:51
MENU CLOSE

Ξυλοδαρμός 16χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι και ένας 19χρονος

29.08.2023 13:13
peripoliko266

Τέσσερις ανήλικοι και ένας ενήλικος συνελήφθησαν στο πλαίσιο του Αυτοφώρου για τη χθεσινή επίθεση στον 16χρονο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πρόκειται για τέσσερις Έλληνες ηλικίας 16, 17 και 19 ετών καθώς και 17χρονο αλλοδαπό. Οι πέντε συλληφθέντες κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, η ομάδα των κατηγορουμένων βρίσκονταν στην Πλατεία Μιαούλη στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν συναντήθηκαν τυχαία με 16χρονο που κινούνταν πεζός με συνομηλίκους του.

Απρόκλητα του απηύθυναν υβριστικές εκφράσεις και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Ο 16χρονος απομακρύνθηκε με τους κατηγορούμενους να τρέχουν διαρκώς πίσω του, έως ότου τον ακινητοποίησαν σε κοντινό σημείο.

Εκεί, του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές στο σώμα και στο κεφάλι, με συνέπεια τον τραυματισμό του και την μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Λίγες ώρες μετά την επίθεση, αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν τους κατηγορούμενους και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας για το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Πώς συνελήφθη ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ που εκβίαζε επιχειρηματίες – Χειροπέδες και σε συγγενή του, Ειδικό Φρουρό

Έβρος: «Οι “σερίφηδες” διαχώρισαν οικογένειες και αιχμαλώτισαν μόνο νεαρούς άνδρες», είπε η δικηγόρος των μεταναστών (video)

Μητροπολίτης Δωδώνης για νέες ταυτότητες: Αυτά που λέγονται για τσιπάκια είναι αστεία πράγματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 16:50