search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 21:41
MENU CLOSE

Τρίκαλα: «Τρέξτε, τον δάγκωσε αρκούδα» – Πώς γλίτωσε ο 67χρονος από την επίθεση του ζώου (Video/Photos)

30.08.2023 11:38
arkouda new

Σταθερά καλύτερα εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας 67χρονου άνδρα στα Τρίκαλα τον οποίο δάγκωσε μία αρκούδα ενώ έκανε βόλτα στο δάσος της περιοχής.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο 67χρονος είχε βγει βόλτα με τον σκύλο του σε δάσος στα όρια των νομών Τρικάλων και Άρτας.

Ξαφνικά «πέφτουν» πάνω σε μια αρκούδα, η οποία επιτέθηκε πρώτα στον σκύλο και στη συνέχεια στον άνδρα, δαγκώνοντας και τραυματίζοντάς τον σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Όπως εξήγησε άνθρωπος που έσπευσε σε βοήθεια του θύματος μιλώντας στο iefimerida.gr, δεν μπορούσε να αντιδράσει στη μανία του άγριου ζώου. Γλίτωσε, μόνο όταν έπεσε σε δύσβατο σημείο το οποίο δεν μπορούσε να προσεγγίσει η αρκούδα.

Έβγαλε το κινητό του και κάλεσε σε βοήθεια, η οποία έφθασε γρήγορα, του παρείχαν πρώτες βοήθειες και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Τα τραύματα ήταν τόσο σοβαρά ώστε χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις ο 67χρονος.

«Τρέξε, τον έφαγε αρκούδα»

O άνδρας κατάφερε να επικοινωνήσει με τον αδερφό του για να ζητήσει βοήθεια. «Με πήρε τηλέφωνο ο αδερφός του και μου λέει “τρέξε να τον σώσεις, τον έχει φάει μια αρκούδα”. Τρέξαμε τρία άτομα, φωνάξαμε το ΕΚΑΒ και ήρθε η Αστυνομία», είπε στο Mega ο κ. Μπουρελάκης.

«Του έχει κάνει μεγάλη ζημιά στο χέρι, πήγε και έκανε χειρουργείο», συμπλήρωσε ο κ. Μπουρελάκης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και ο σκύλος του 67χρονου είναι καλά, με τον κ. Μπουρελάκη να εκτιμά πως η αρκούδα αγρίεψε από τον σκύλο και επιτέθηκε στον άνδρα.

Διαβάστε επίσης

Απόψε η μπλε υπερπανσέληνος – Κάθε πόσα χρόνια εμφανίζεται στον ουρανό (Video)

Έβρος: Φωτογραφίες που σοκάρουν από το πριν και το μετά της πυρκαγιάς στο δάσος της Δαδιάς (Video)

Χανιά: Οι συνομιλίες που «καίνε» τον επίορκο αστυνομικό – «Είχαμε συμφωνήσει 52.000 και έχω φέρει παραπάνω από τα διπλά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 21:40