search
ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 18:18
MENU CLOSE

Αιχμή Ηλιόπουλου για Κασσελάκη: Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι στη Βουλή (video)

31.08.2023 13:13
NASOS_ILIOPOULOS318_new

Για τις εσωκομματικές διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την εκλογή νέου προέδρου ρωτήθηκε ο Νάσος Ηλιόπουλος, που ήταν καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι η εκλογική διαδικασία πρέπει να γίνει με τον τρόπο που εξελέγη και ο Αλέξης Τσίπρας.

Κληθείς να σχολιάσει την υποψηφιότητα του Κασσελάκη, ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου, σχολίασε ότι είναι αρνητικό το γεγονός πως ο πέμπτος υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι βουλευτής.

«Είμαι ένας άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή έχω δηλώσει την υποστήριξή μου στην υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου […]» είπε αρχικά και απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την υποψηφιότητα Κασσελάκη πρόσθεσε:

«Για μένα είναι πάρα πολύ κρίσιμο η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να είναι στη Βουλή, μιλάμε για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η κοινοβουλευτική αντιπαράθεση δεν είναι ούτε πάρεργο, ούτε κάτι δευτερεύον. Είμαστε στην αρχή της κοινοβουλευτικής περιόδου […]».

Παράλληλα κάλεσε όσους κάνουν προβλέψεις να είναι προσεκτικοί όταν εκτιμούν το ποιος κάνει «γκελ» στον κόσμο και ποιος όχι.

«Η εκτίμησή μου είναι ότι θα εκλεγεί η Έφη Αχτσιόγλου» κατέληξε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης για πυρκαγιές: Άμεση φυλάκιση για εμπρησμό – Πρωτοφανείς οι κλιματολογικές συνθήκες

Τζόρτζια Μελόνι: Στην Αθήνα η ιταλίδα πρωθυπουργός – Δείπνο με τον Μητσοτάκη

Αντίδραση ΥΠΕΞ για Ερντογάν: «Εχθροπαθείς δηλώσεις, δεν συμβάλλουν στο κλίμα διαλόγου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 18:18