search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:24
MENU CLOSE

Στέφανος Κασσελάκης: Πώς θα μπορούσε να γίνει βουλευτής 

31.08.2023 06:02
kasselakis_2908_1920-1080_new

Τα νερά του ΣΥΡΙΖΑ τάραξε η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, μία υποψηφιότητα η οποία – και ας μην το παραδέχονται – δημιούργησε νέο ενδιαφέρον στις εσωκομματικές διαδικασίες. 

Ένα από τα μειονεκτήματα του Στέφανου Κασσελάκη – όπως λένε δημοσιογράφοι και αναλυτές – είναι ότι δεν είναι βουλευτής, πράγμα που σημαίνει ότι και να εκλεγεί πρόεδρος δε θα μπορέσει να εκπροσωπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. 

Βέβαια, αυτό το σενάριο δεν είναι ότι δεν το έχουμε ξαναδεί, μάλιστα στην πρόσφατη πολιτική ιστορία ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εξωκοινοβουλευτικός. Αν πάμε και μερικά χρόνια πίσω θα συναντήσουμε και τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ήταν και αυτός εξωκοινοβουλευτικός Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Πάντως, υπάρχει μία πιθανότητα να γίνει βουλευτής ο Στέφανος Κασσελάκης, πιθανότητα η οποία δεν είναι καθόλου ρεαλιστική αλλά την καταθέτουμε. 

Ο 35χρονος υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος. Ήταν ένατος στη σχετική λίστα, για να γίνει χρειαστεί να παραιτηθούν ένας από τους τρεις βουλευτές επικρατείας (Όθων Ηλιόπουλος, Έλενα Ακρίτα Ευάγγελος Αποστολάκης) αλλά και οι επιλαχόντες: Πόπη Τσαπανίδου, Μιχάλης Καλογήρου, Τζένη Λειβαδάρου, Θανάσης Τσακρής και Ζωρζέττα Λάλη. 

Είπαμε, μη ρεαλιστικό σενάριο απλώς το καταθέτουμε. 

Διαβάστε επίσης:

Καρτερός για Κασσελάκη: Ο Τσίπρας δεν έχει δώσει δαχτυλίδι σε κανέναν υποψήφιο

Προσφυγικό: Νέα αύξηση στις δομές φιλοξενίας αιτούντων άσυλο 

Τι λένε στο ΠΑΣΟΚ για την υποψηφιότητα Κασσελάκη 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:24