search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:58
MENU CLOSE

Η θρυλική Μαρτίνα Ναβρατίλοβα εντόπισε το τεχνικό πρόβλημα του Τσιτσιπά – Γι’ αυτό έχασε από το Νο128 του κόσμου!

31.08.2023 20:52
tsitsipas
AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν και έπαιζε με το Νο128 κόσμου, τον Ντόμινικ Στρίκερ, στον 2ο γύρο του US Open, και παρότι προηγήθηκε με 2-1 σετ έχασε με 3-2 και…αποχαιρέτησε το τουρνουά. Η θρυλική Μαρτίνα Ναβρατίλοβα πάντως εντόπισε το πρόβλημά του και εξήγησε τι θεωρεί ότι πρέπει να κάνει για να βελτιωθεί.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μετά τον αποκλεισμό του από τον 21χρονο Ελβετό σημείωσε ότι δυσκολεύτηκε στην κίνησή του! Το παιχνίδι είδε η θρυλική τενίστρια, κάτοχος 59 τίτλων Grand Slam, η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα και εντόπισε το μεγάλο πρόβλημα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Η Αμερικανίδα μιλώντας στο Sky Sports τόνισε: «Δεν βάζει αρκετές μπάλες στο παιχνίδι του. Πάει για μεγάλες επιστροφές όταν είναι κοντά στη βασική γραμμή και το μπάκχαντ του είναι αρκετά προβλέψιμο.

Πραγματικά δεν έχει επιθετικό μπάκχαντ στη γραμμή. Πρέπει να βελτιώσει αυτό το σουτ. Τεχνικά αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο να χτυπήσει με το μπάκχαντ στη γραμμή» είπε η Ναβρατίλοβα.

Το μπάκχαντ είναι το χτύπημα που χρησιμοποιεί ένας παίκτης από την αντίθετη πλευρά του χεριού του (για τον δεξιόχειρα η αριστερή πλευρά του κορμού και για τον αριστερόχειρα η δεξιά). Εκτελείται με ένα ή και με τα δύο χέρια. Ο Τσιτσιπάς χρησιμοποιεί μόνο το ένα χέρι.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ – Χαρτς: LIVE η ρεβάνς στα play off του Conference League – 0-0 (Α’ ημίχρονο)

Champions League: Αυτοί είναι οι 8 όμιλοι της διοργάνωσης

Basket League: Αποχώρησε οριστικά ο Τρίτωνας – Με 12 ομάδες το πρωτάθλημα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:53