search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 11:54
MENU CLOSE

Η κορυφαία θέση τηλεθέασης της Πέμπτης είχε ερυθρόλευκο χρώμα

01.09.2023 19:51
Untitled design (3)
Eurokinissi

Πρώτο σε τηλεπροτιμήσεις πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας ήταν η ζωντανή μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα Τσουκαρίσκι- Ολυμπιακός για το Europa League η οποία ώθησε το δείκτη τηλεθέασης στο 6,5%, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Δεύτερη επιλογή ήταν το- σε επανάληψη- επεισόδιο της δραματικής σειράς εποχής «Έρωτας φυγάς», που προσπέρασε εκείνο της κωμικής σειράς «Το σόι σου». Την αθλητική επικαιρότητα της ημέρας και την ανάλυση του ματς που είχε καλύψει το Mega, προτίμησαν 411.000 τηλεθεατές από το «Post game» και ώθησαν την εκπομπή στην τέταρτη θέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου.

Στις άλλες θέσεις μόνον ανακατατάξεις σημειώθηκαν ωστόσο δεν περνά απαρατήρητη η απήχηση της ελληνικής ταινίας «Ο δυναστείας» την οποία μετέδωσε χθες βράδυ ο Alpha και οι 350.000 που την είδαν την ανέδειξαν σε ένατο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας.

Διαβάστε επίσης:

Το μεγαλύτερο κομμάτι τηλεθέασης στο Mega και πάλι

Open: Στη γραμμή εκκίνησης ο νέος κύκλος της σειράς «Έρωτας φυγάς» σε νέα ώρα προβολής

ΕΡΤ3: Ντοκιμαντέρ για μια αμφιλεγόμενη και ριψοκίνδυνη καλλιτεχνική δημιουργία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 11:51