search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 06:48
MENU CLOSE

Το μεγαλύτερο κομμάτι τηλεθέασης στο Mega και πάλι

01.09.2023 19:39
mega new

Η πρωινή εκπομπή «Κοινωνία ώρα» μετρίασε τις απώλειες στην απόδοση του Mega την Πέμπτη, το οποιο έτσι κι αλλιώς είχε και χθες το μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης από την ημερήσια πίτα τηλεθέασης της Nielsen.

Η ζωντανή μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα Τσουκαρίσκι- Ολυμπιακός (0-3), στο Europa League, ήταν πόλος έλξης τηλεθεατών όχι στον βαθμό που είχε το ματς της προηγούμενης ημέρας παρά το απαγορευτικό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ στο Champions League.

Ο Alpha κέρδισε πάνω από μισή ποσοστιαία μονάδα, σε σχέση με την Τετάρτη, κι αυτή χάρη κυρίως, στην- μάλλον απρόσμενα- ανεβασμένη απόδοση των πολύ πρωινών προγραμμάτων «Θα σε δώ στο πλοίο», «Εντιμότατοι κερατάδες», «Οικογενειακές ιστορίες», αν και σε επανάληψη. Γκελ σε μερίδια τηλεθεατών έχει η βραδινή ζώνη ταινιών της εποχής της βιντεοκασέτας, της περιόδου ’80- ’90.

Το Open ήταν ο τρίτος πόλος με βελτιωμένο μερίδιο σχεδόν κατά μισή μονάδα, ενώ τέταρτη επιλογή στις προτιμήσεις των τηλεθεατών ήταν το Star.

Ο Σκάι ήταν πέμπτος στις προτιμήσεις και έκτος ο ΑΝΤ1. Σχεδόν στο μισό, συγκριτικά με την προηγούμενη ημέρα, διαμορφώθηκε η απόδοση της ΕΡΤ1, ενώ ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3 κινήθηκαν υποτονικά, με απόδοση κάτω ακόμα και από εκείνη του Μακεδονία TV.

Διαβάστε επίσης:

Open: Στη γραμμή εκκίνησης ο νέος κύκλος της σειράς «Έρωτας φυγάς» σε νέα ώρα προβολής

ΕΡΤ3: Ντοκιμαντέρ για μια αμφιλεγόμενη και ριψοκίνδυνη καλλιτεχνική δημιουργία

Από το βιβλιοπωλείο στην τηλεόραση – Επτά βιβλία που έγιναν σειρές για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 06:48