search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 04:19
MENU CLOSE

Δημογλίδου για Κασσελάκη: «Η ΕΛ.ΑΣ. κινητοποιείται πάντα κατόπιν αιτήματος» (Video)

02.09.2023 10:21
kasselakis_akropoli

Διευρκινίσεις για τo αλαλούμ που προέκυψε με την αστυνομική φύλαξη του υποψήφιου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, έδωσε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Η Κωνσταντίνα Δημογλίδου ξεκαθάρισε στο Open πως η ΕΛ.ΑΣ. δεν προτείνει, αλλά δέχεται αιτήματα από τους πολίτες που ζητούν αστυνομική προστασία.

«Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθεί η ΕΛ.ΑΣ. όταν κάποιος αιτείται φύλαξη ή προστασία. Ανάλογα εξετάζεται το αίτημα, διαβιβάζεται στην αρμόδια υπηρεσία κι εγκρίνεται ή απορρίπτεται από επιτροπή» ανέφερε.

«Από τη στιγμή που τοποθετήθηκε δημόσια και είπε ότι δεν θέλει, βγάλαμε μια ανακοίνωση, με την οποία ενημερώσαμε ότι αποσύρεται η φύλαξη την οποία είχε αιτηθεί», πρόσθεσε.

Κληθείσα να αποσαφηνίσει το αν η ΕΛ.ΑΣ. τον παρότρυνε να λάβει προστασία, ξεκαθάρισε πως: «Πάντα η ΕΛ.ΑΣ. ενεργοποιείται κατόπιν αιτήματος».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στον Έβρο: Ενισχυμένες δυνάμεις δίνουν σκληρή μάχη για 15η μέρα – 81 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα

Ο καιρός σήμερα: Ενισχύονται οι βοριάδες (Video)

Φωτιά στον Έβρο: Προς το μικρό πυρήνα του δάσους της Δαδιάς το μέτωπο – 14η νύχτα αγωνίας για Σουφλί και Κορνοφωλιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16