search
ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 15:14
MENU CLOSE

Καλαμάτα: Άγρια συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο – 3 τραυματίες από αιχμηρό αντικείμενο

03.09.2023 16:56
ekav-new

Συμπλοκή μεταξύ δυο ομάδων, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα στην οδό Υπαπαντής στην Καλαμάτα, έξω από νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν δυο 20χρονοι καθώς και ένας 21χρονος, ο οποίος έφερε τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο, ίσως και μαχαίρι. Οι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου οι δυο πήραν εξιτήριο σήμερα το πρωί και παραμένει εκεί για νοσηλεία ένας 20χρονος που φέρει τραύματα στο πρόσωπο, αλλά βρίσκεται εκτός κινδύνου για τη ζωή του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αστυνομία έχει συλλάβει τους 3 τραυματίες ενώ έχει παράλληλα ξεκινήσει προανακριτική διαδικασία από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Α.Δ. Μεσσηνίας, για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και άλλοι σε αυτό το αιματηρό επεισόδιο.

Διαβάστε επίσης:

11η Athens Flying Week 2023: Υπερθέαμα που κόβει την ανάσα στην Τανάγρα (Photos)

Ηράκλειο: Παντρεύτηκε αφού πέθανε ο πατέρας του – Του είχε ζητήσει να μην αναβληθεί ο γάμος

Φωτιές: Δύο συλλήψεις για εμπρησμό σε Τρίκαλα και Κορινθία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 15:13