search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 00:02
MENU CLOSE

EΛ.ΑΣ: Μπαράζ ελέγχων σε 37 αθλητικούς συνδέσμους

05.09.2023 08:33
peripoliko_0109_1920-1080_new

Σαρωτικούς ελέγχους πραγματοποίησε η αστυνομία το διάστημα 1 – 4 Σεπτεμβρίου σε 37 αθλητικούς συνδέσμους στο πλαίσιο των δράσεων κατά της βίας με αθλητικό υπόβαθρο.

Την επιχείρηση πραγματοποίησαν αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε γραφεία συνδέσμων οπαδών ομάδων στην Αττική (Αθήνα, Ζωγράφου, Πετράλωνα, Πατήσια, Περιστέρι, Καματερό, Καλλιθέα, Παγκράτι, Γκύζη, Γαλάτσι, Κυψέλη, Νέα Ιωνία, Άγιο Παντελεήμονα, Πετρούπολη, Άνω Λιόσια, Πειραιά, Πέραμα, Κερατσίνι, Νίκαια, Καμίνια, Εξάρχεια, Χολαργό, Μαρούσι, Γλυκά Νερά, Μέγαρα, Ασπρόπυργο, Αιγάλεω, Μαρκόπουλο και Ωρωπό), παρουσία δικαστικών εκπροσώπων.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ «βρέθηκε και κατασχέθηκε αριθμός κροτίδων. Διαπιστώθηκε ότι γραφείο συνδέσμου λειτουργούσε χωρίς άδεια λειτουργίας από την αρμόδια Αρχή. Για 9 χώρους έχει παύσει η λειτουργία τους ως σύνδεσμοι – εντευκτήρια (όμως οι 7 εξακολουθούν να φέρουν τα διακριτικά ομάδων), οπότε κινήθηκαν οι διαδικασίες για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών, ώστε να προβούν στην αποκατάσταση των προσόψεων των κτιρίων. Για τους υπόλοιπους χώρους ελέγχεται η νομιμότητα της λειτουργίας τους».

«Η ΕΛ.ΑΣ. θα συνεχίσει προς την κατεύθυνση αυτή, εντατικοποιώντας τους ελέγχους και δρώντας προληπτικά και κατασταλτικά, τόσο στους αγωνιστικούς χώρους, τις ημέρες των αθλητικών γεγονότων, όσο και μακριά από αυτούς» καταλήγει η ανακοίνωση της αστυνομίας μετά τους ελέγχους σε συνδέσμους οπαδών.

Διαβάστε επίσης:

Ακρόπολη: «Κόφτη» στους 20.000 επισκέπτες ημερησίως βάζει η Μενδώνη

Φωτιά λόγω κεραυνού στην περιοχή Άσπρα Σπίτια στην Αρχαία Ολυμπία

Κέρκυρα: Βρετανίδα αστυνομικός η 22χρονη που βρέθηκε νεκρή κοντά σε μπαρ – Οι δηλώσεις του ιατροδικαστή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 23:57