search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:20
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Γέμισε αρουραίους η παραλία (Video)

05.09.2023 10:27
pontikia new

Δεεν είναι… σκιουράκια όπως ειρωνικά ανέφθηκε σε βίντεο που κυκλοφόρησε. Είναι αρουραίοι και κάνουν βόλτα ανενόχλητοι στο κέντρο της πόλης.

Οι αρουραίοι μάλιστα δεν διστάζουν να κάνουν βόλτα κάτω από το εντυπωσιακό γλυπτό του Γιώργου Ζογγολόπουλου – που για πρώτη φορά είχε τοποθετηθεί στην παραλία το 1997 στα πλαίσια του Θεσσαλονίκη Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης.

 Οι αρουραίοι έκαναν τη βόλτα τους δίπλα σε μικρά παιδιά και άλλους ανθρώπους που εκείνη την ώρα ήταν στο σημείο.

Το θέαμα δεν είναι σπάνιο αλλά συχνό φαινόμενο στην περιοχή, με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Θσσαλονίκης να δείχνουν ολιγωρία στην αντιμετώπιση του φαινομένου καθώς, όπως αποδεικνύεται, δεν έχουν κάνει εγκαίρως επιχειρήσεις μυοκτονίας, με αποτέλεσμα τα ποντίκια να κόβουν βόλτες, τα βράδια, ανάμεσα στους διαβάτες ή να ξεβράζονται κατά δεκάδες στη θάλασσα κοντά στην παραλία μετά από κακοκαιρία.

Το φαινόμενο αυτό δεν καταγράφεται για πρώτη φορά καθώς όπως αναφέρουν πηγές του makthes.gr από την ΕΥΑΘ το πρόβλημα πηγάζει από τις τροφές που καταλήγουν στους αγωγούς της αποχέτευσης Ειδικότερα, τροφές στις αποχετεύσεις καταλήγουν στις σωληνώσεις κάτω από τη Νέα Παραλία και αποτελούν το ιδανικό μέρος για τα ποντίκια προκειμένου να δειπνήσουν. 

Οπως και να έχει οι Θεσσαλονικείς – που διακρίνονται για το χιουμορ τους – κάνουν λόγο για σκιουράκια και ανεβάζουν σχετικά βιντεο.

Διαβάστε επίσης

Κυψέλη: Επίθεση με χειροβομβίδα σε πολυκατοικία όπου μένουν δύο οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Κρήτη: Βρετανοί έτρωγαν σε ταβέρνες χωρίς να πληρώσουν αλλά «πιάστηκαν στα πράσα» – Στη δημοσιότητα φωτογραφία τους

Κακοκαιρία Daniel: Έξαλλος ο Μπέος με τους οδηγούς – «Πού πάτε ρε άνθρωποι; Μην κυκλοφοράτε!» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:20