search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 01:46
MENU CLOSE

Blue Horizon: Αδιανόητη δήλωση Βαρβιτσιώτη – Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Μητσοτάκη να την καταδικάσει (videos)

06.09.2023 14:34
varvitsiotis_0609_1920-1080_new

Αλγεινή εντύπωση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που μιλώντας για την απάνθρωπη συμπεριφορά του πληρώματος του Blue Horizon που οδήγησε στον θάνατου του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, προχώρησε σε μια απόπειρα να εξισώσει θύτες και θύμα.

«Σήμερα υπάρχουν αυτοί που θρηνούν τον αδικοχαμένο, και υπάρχουν και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους, να φέρουν πίσω ένα μεροκάματο και βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία» είπε μιλώντας στο OPEN ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από την εικόνα που είδαμε, είναι μια εικόνα φρίκης. Αισθάνομαι συντετριμμένος και για το θάνατο του συνανθρώπου μας και για την εικόνα που εκπέμπει ένα πλοίο της ακτοπλοΐας […] Δεν μπορώ να αντιληφθώ τη συμπεριφορά αυτή για κανένα λόγο και με κανένα τρόπο», είπε ακόμη ενώ έκανε λόγο για «απάνθρωπη, εξωφρενική εικόνα» που «προσβάλλει την ελληνική ναυτοσύνη».

Παρόμοια δήλωση «εξίσωσης» ο Υπουργός έκανε και μιλώντας στο Action24.

«Οι εικόνες είναι σοκαριστικές, ανατριχιαστικές. Ένας άνθρωπος πήγε να ταξιδέψει και βρέθηκε νεκρός, και ένας άλλος άνθρωπος πήγε να κάνει τη δουλειά του και βρέθηκε κατηγορούμενος για φόνο», είπε χαρακτηριστικά.

ΣΥΡΙΖΑ: Απάνθρωπη η δήλωση Βαρβιτσιώτη, να καταδικάσει ο Μητσοτάκης

Τα όσα είπε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που με ανακοίνωση του κάνει λόγο για «απάνθρωπη δήλωση», ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να καταδικάσει.

Η ανακοίνωση

«Την ώρα που η ελληνική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την αποτρόπαιη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά, ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Βαρβιτσιώτης προέβη σε μια απάνθρωπη δήλωση.

“Υπάρχουν και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν την δουλειά τους και βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία” είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης εξισώνοντας το θύμα με τους θύτες αυτής της βαρβαρότητας.

Δηλώνουμε τον αποτροπιασμό μας για τη δήλωση του κ. Βαρβιτσιώτη και θεωρούμε αυτονόητη την άμεση καταδίκη της από τον κ. Μητσοτάκη».

Διαβάστε επίσης:

Blue Horizon: Νέο σοκαριστικό βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του Αντώνη Καρυώτη – «Σώστε τον!»

Blue Horizon: Τι προβλέπεται για επιβιβάσεις της τελευταίας στιγμής – Απαγορεύεται η απώθηση

Blue Horizon: Για ανθρωποκτονία από κοινού κατηγορούνται τα τέσσερα μέλη του πληρώματος – Είχε εισιτήριο ο 36χρονος (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 01:43