search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:06
MENU CLOSE

Κακοκαιρία Daniel: Μήνυμα από το 112 σε Μέθανα και Τροιζήνα – «Περιορίστε τις άσκοπες μετακινήσεις»

06.09.2023 08:12
attiki_vroxi_new

Μήνυμα από το 112 έφτασε πριν λίγη ώρα στα κινητά κατοίκων σε Μέθανα και Τροιζήνα λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

«Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες στην περιοχή σας. Περιορίστε τις άσκοπες μετακινήσεις κατά την διάρκεια των φαινομένων και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα.

Αντίστοιχο μήνυμα έλαβαν και κάποιοι πολίτες στα νότια προάστια της Αττικής, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Όπως όμως αποδείχθηκε το μήνυμα που εστάλη ήταν λάθος καθώς είχε προορισμό όσους βρίσκονται μόνο στα Μέθανα και την Τροιζήνα

Δείτε το μήνυμα:

Για το πώς θα επηρεαστεί σήμερα η Αττική μίλησε νωρίτερα σήμερα ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης. Όπως είπε, σήμερα πάντως στην Αττική αναμένεται να είναι κάπως πιο δύσκολα τα πράγματα κυρίως στη δυτική και βόρεια Αττική.

«Θα έχουμε κατά διαστήματα κάποια περάσματα από ισχυρές καταιγίδες, σε καμία βέβαια περίπτωση τα φαινόμενα δεν μπορούν να συγκριθούν με τις περιοχές της Μαγνησίας και του Πηλίου. Είναι άλλος ο μηχανισμός που δημιουργεί αυτές τις καταιγίδες. Παρόλα αυτά πρέπει να είμαστε και εδώ σε εγρήγορση, ο Σαρωνικός είναι ακόμη αρκετά θερμός και ο νότιος Ευβοϊκός με αποτέλεσμα αυτές οι καταιγίδες να δύναται να είναι πιο ισχυρές σε αυτές τις περιοχές της Αττικής», τόνισε.

Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Σήμερα, Τετάρτη 06-09-2023, σύμφωνα με την ΕΜΥ ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

α. Στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά (κυρίως τους νομούς Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Βοιωτίας), την Εύβοια (κυρίως τη βόρεια), την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Χαλκιδικής) και την Αττική κυρίως τα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.

β. κατά τόπους στη δυτική και νότια Κρήτη, τα δυτικά τμήματα των Κυκλάδων και την Ήπειρο.

Αύριο Πέμπτη 07-09-2023 ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται μέχρι το μεσημέρι στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και την κεντρική και ανατολική Στερεά (κυρίως τους νομούς Φθιώτιδας και Βοιωτίας).

Ενισχυμένοι βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο έως τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 6-9-2023, ενώ η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα στα ηπειρωτικά.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου

Κεφαλονιά: Σύγκρουση δύο εμπορικών πλοίων ανοιχτά της παραλίας Ξι (video)

Κακοκαιρία Daniel: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Καρδίτσα και Φάρσαλα – Ανυπολόγιστες καταστροφές στον Βόλο (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:05