search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:20
MENU CLOSE

ΠΟΣΠΕΡΤ: «Βολές» κατά προέδρου και διευθυντή ενημέρωσης της ΕΡΤ για την απαξίωση των καναλιών της

08.09.2023 19:07
ert new

Aποτυχία του εγχειρήματος του ΕΡΤNews χρεώνει στον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα και τον γενικό διευθυντή ενημέρωσης, Φώτη Καφαράκη η ΠΟΣΠΕΡΤ επειδή «αναγκάστηκαν να παίζουν τη ροή του ΕΡΤNews στην ΕΡΤ1, δηλώνοντας για άλλη μια φορά ότι το 24ωρο ενημερωτικό κανάλι της ΕΡΤ δεν υπάρχει». Η ομοσπονδία εργαζομένων στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα τονίζει πως έχει κατ’ επανάληψη επισημάνει ότι «στη συνείδηση του κόσμου η ΕΡΤ1 είναι το κανάλι των μεγάλων γεγονότων».

Σύμφωνα με την ΠΟΣΠΕΡΤ, το δίδυμο Ζούλα-Καφαράκη «με συντονισμένες κινήσεις εδώ και δύο χρόνια προσπάθησε να απαξιώσει το κεντρικό ενημερωτικό κανάλι της ΕΡΤ καθώς και τον ενημερωτικό χαρακτήρα της ΕΡΤ3 προσφέροντας απλόχερα την ενημέρωση σε ιδιώτες πρώην εργοδότες του».

Και εξηγεί η ΠΟΣΠΕΡΤ: «Την ίδια ώρα που τα ιδιωτικά κανάλια, φορώντας δήθεν τον μανδύα του αμερόληπτου, έπαιζαν πλάνα από τις πλημμύρες και των απεγκλωβισμό των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας στη Θεσσαλία, το δήθεν ενημερωτικό 24ωρο κανάλι των Ζούλα – Καφαράκη για το οποίο η εταιρεία έχει επιβαρυνθεί με 150 επιπλέον δημοσιογράφους, έπαιζε ένθετα. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει στην εργασιακή σας πορεία, όμως η ΕΡΤ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει τσιφλίκι κανενός. Ο Ελληνικός λαός δικαιούται και θα έχει αδιάλειπτη, αδέσμευτη και αντικειμενική ενημέρωση είτε σας αρέσει είτε όχι».

Διαβάστε επίσης:

Οι εκπρόσωποι εργαζομένων της ΕΡΤ καταγγέλλουν: «Η δημόσια τηλεόραση παραδίδεται σε ιδιώτες»

ΕΡΤ: Απίστευτες οι σπατάλες – 3 εξωτερικές μακιγιέζ για μία εκπομπή, βγάζει μάτι το ποσό για τα σόσιαλ μίντια!  

Netflix: Πέντε πρεμιέρες σειρών και ταινιών που περιμέναμε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:20