search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:09
MENU CLOSE

Ανασχηματισμός πριν από την… παρέλαση; 

11.09.2023 06:32
mitsotakis

Μετά τις επισκέψεις του στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί σήμερα στον Έβρο θέλοντας να δείξει ότι πλέον αυτός σηκώνει το βάρος της «ανασύνταξης». 

Μέσα στην ανασύνταξη αυτή «γαλάζιοι» υποστηρίζουν ότι ο Πρωθυπουργός συμπεριλαμβάνει και τη πιθανότητα του ανασχηματισμού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζει ότι η εικόνα που εκπέμπει η κυβέρνηση μόνο καλή δεν είναι αφού σε διάστημα 100 ημερών από την επανεκλογή της είναι με την πλάτη στο τοίχο. 

Στο τραπέζι έχει πέσει και ένας «μίνι» ανασχηματισμός ο οποίος θα γίνει πριν την… παρέλαση και ακριβώς μετά τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο ανασχηματισμός αυτός δε θα αφορά μόνο Υπουργούς αλλά και την λειτουργία των επιτελείων. Υπενθυμίζεται ότι μία τέτοια κίνηση είχε κάνει ο Πρωθυπουργός και στην προηγούμενη περίοδο της διακυβέρνησής του.

Τέλος είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ ότι ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης Βασίλης Κικίλιας,  ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος  Φλώρος και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός βρίσκονται στο μικροσκόπιο του Μεγάρου Μαξίμου.

Διαβάστε επίσης:

Η «Καθημερινή» ειρωνεύεται Κικίλια: Ποιοι «αλιτήριοι» έβαλαν τις πλημμύρες;

Οι Frenemies και η… αρκούδα

Η κάλπη της αυτοδιοίκησης είναι γκαστρωμένη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:09