search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:57
MENU CLOSE

Λέσβος: Θανάτωσαν με φόλα σκυλάκι σε σχολείο – Συνόδευε το γιο της οικογένειας…

13.09.2023 10:00
skylos

Δεν έχουν τέλος οι δολοφονίες ζώων στη χώρα μας, με θύμα, αυτήν τη φορά, μια σκυλίτσα που συνόδευε κάθε μέρα το γιο της οικογένειας των κηδεμόνων της στο σχολείο.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Κεραμειών, όπου οι μικροί μαθητές αντίκρυσαν ένα αποτρόπαιο θέαμα την πρώτη μέρα επιστροφής τους για τη νέα χρονιά.

Τα παιδιά αντίκρισαν τη σκυλίτσα να βγάζει αφρούς στο προαύλιο και λίγο αργότερα ξεψύχησε ξεψύχησε στο κτηνιατρείο όπου μεταφέρθηκε.

Όπως αναφέρει το aeolos.tv, η κηδεμόνας του σκύλου ανέφερε ότι το ζωάκι κάθε πρωί ακολουθούσε τον γιο της και τον συνόδευε στο σχολείο και έπειτα επέστρεφε σπίτι.

Λίγη ώρα αφότου ο γιος της πήγε σχολείο, γύρισε πίσω τρομαγμένος για να φωνάξει τη μητέρα του αφού η σκυλίτσα έβγαζε αφρούς από το στόμα. Κατευθείαν, έτρεξαν στο σχολείο, μετέφεραν το σκύλο στο κτηνιατρείο, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των κτηνιάτρων να το κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Η ιδιοκτήτρια της «Σόφης» – όπως ήταν το όνομα του σκύλου- δήλωσε στον «Αίολο» ότι θα κινηθεί νομικά, με σκοπό να βρεθούν οι δολοφόνοι του σκύλου. «Η Σόφη ήταν οικογένεια, ήταν η καλύτερη φίλη και η δική μου και του γιου μου», τόνισε η ίδια.

Πρόκειται για το δεύτερο αποτρόπαιο συμβάν θανάτωσης ζώου στην περιοχή μετά την «Μπίνγκο» που είχε συγκλονίσει μαθητές και πάλι στο σχολείο των Κεραμειών. Τραγική ειρωνία η «Σόφη» ήταν μαζί με τους ιδιοκτήτες της, σε διαμαρτυρία κατοίκων στα Κεραμειά για τη θανάτωση της «Μπίνγκο» και έμελλε και εκείνη λίγους μήνες μετά να χάσει τη ζωή της.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Daniel: Καταγγελία από κάτοικο ότι ειδικός πήγε να βγάλει τα νεκρά ζώα αλλά «δεν μπορούσε να αντέξει τη δυσοσμία» και έφυγε (video)

Λούτσα: Τους ειδοποίησαν με sms να εγκαταλείψουν το κρησφύγετο γιατί κινδύνευαν – «Σας έχουν εντοπίσει»

Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Την πίεζε να τα ξαναβρούν, έλεγε ότι θα τη σκοτώσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:56