search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:55
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Την πίεζε να τα ξαναβρούν, έλεγε ότι θα τη σκοτώσει

13.09.2023 08:52
kalamaria_new

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Καλαμαριάς από την στυγερή γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης επί της οδού Κομνηνών.

Ο δράστης περίμενε να μπουν στο σχολικό λεωφορείο τα δύο ανήλικα παιδιά τους και στη συνέχεια έφτασε έως τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας, έξω από το διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας, επί της οδού Κομνηνών. Μόλις η 42χρονη άνοιξε την πόρτα, αντίκρισε τον πρώην σύζυγό της με την καραμπίνα στα χέρια, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα την πυροβόλησε και ύστερα έβαλε τέλος στη ζωή του με μια βολή στο κεφάλι.

Οι γείτονες ειδοποίησαν γρήγορα την Άμεση Δράση αναφέροντας ότι άκουσαν οι πυροβολισμούς, ωστόσο όταν οι διασώστες και οι αστυνομικοί έφτασαν επί τόπου η 42χρονη είχε καταλήξει και τα δύο άψυχα σώματα ήταν σε “λίμνη” αίματος, στον κοινόχρηστο διάδρομο της πολυκατοικίας.

Έλεγε ότι θα τη σκοτώσει

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με οικογενειακό φίλο του δράστη, ο 38χρονος αστυνομικός είχε αποκαλύψει πως ήθελε να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του καθώς δεν δεχόταν τον χωρισμό τους.

Όπως ανέφερε ο φίλος της οικογένειας, η 42χρονη είχε αποφασίσει να χωρίσουν οι δρόμοι τους και πριν από λίγους μήνες είχαν πάρει συναινετικό διαζύγιο, ενώ ο 38χρονος είχε τακτικά επαφή με τα δυο παιδιά του.

Ωστόσο, ο αστυνομικός δήλωνε στο περιβάλλον του πως επιθυμούσε διακαώς την επανασύνδεση με την πρώην σύζυγό του, κάτι που εκείνη του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν ήθελε.

Τον είχε καταγγείλει ότι της έκλεψε το διαβατήριο

Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά τον χωρισμό τους, η 42χρονη είχε καταγγείλει τον πρώην σύζυγό της για κλοπή ενός μενταγιόν ιδιαίτερης αξίας και του διαβατηρίου της, ωστόσο αργότερα απέσυρε την καταγγελία που είχε κάνει στην αστυνομία.

Όπως αναφέρει το protothema, το 42χρονο θύμα ήταν μια γυναίκα ανεξάρτητη και με οικονομική επιφάνεια, ενώ προερχόταν από οικογένεια επιχειρηματιών. Για αυτόν τον λόγο δεν ζήτησε ούτε καν διατροφή από τον πρώην σύντροφό της μετά την έκδοση του διαζυγίου, ενώ δεν ήθελε να έχει προσωπικές επαφές μαζί του.

Ο 38χρονος αστυνομικός μετά τον χωρισμό τους επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι και ζούσε με τους γονείς του, ενώ πίεζε την 42χρονη να τα «ξαναβρούν».

Εισαγγελέας θα αποφασίσει για τα παιδιά

Τραγικές φιγούρες τα δυο παιδιά της οικογένειας, 12 και 14 ετών, τα οποία την ώρα της δολοφονίας ήταν στο σχολείο τους. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν παιδοψυχολόγοι της ΕΛΑΣ οι οποίοι «έπεσαν» πάνω τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν το πρώτο σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday οι δυο γιοι της οικογένειας βρίσκονται μαζί με τους γονείς της μητέρας τους, ενώ στη συνέχεια εισαγγελέας ανηλίκων θα αποφασίσει για το πού θα αποδοθεί η κηδεμονία τους όπως ακόμη και το αν χρειαστεί να φιλοξενηθούν σε κάποια δομή ψυχολογικής υποστήριξης.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Ανεβαίνει η θερμοκρασία, εξασθενούν οι βοριάδες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου

Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα σήμερα τα πλοία στα λιμάνια για το έγκλημα στο Blue Horizon

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32