search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:37
MENU CLOSE

Βιετνάμ: Αναφορές για τουλάχιστον 30 νεκρούς από φωτιά σε πολυκατοικία – Παιδιά ανάμεσα στα θύματα

13.09.2023 11:52
vietnam_ktirio2

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά σε πολυκατοικία στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ, το Ανόι, μεταξύ των οποίων και παιδιά, όπως μετέδωσαν σήμερα τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα τις αστυνομικές αρχές της πόλης.

Η φωτιά ξέσπασε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε ένα κτίριο εννέα ορόφων, με περίπου 150 ενοίκους, σύμφωνα με το επίσημο Πρακτορείο Ειδήσεων του Βιετνάμ (VNA), που μετέδωσε ότι η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 2 τα ξημερώματα (τοπική ώρα σήμερα, 22.00 ώρα Ελλάδας χθες).

Αξιωματικός της αστυνομίας του Ανόι δήλωσε στο Reuters ότι ο αριθμός των θυμάτων δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί και αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες.

Τα κρατικά μέσα Dan Tri και Saigon Giai Phong έκαναν λόγο για 30 νεκρούς, επικαλούμενα την αστυνομία στο Ανόι. Το Reuters δεν ήταν σε θέση να διασταυρώσει άμεσα τις αναφορές αυτές.

Διαβάστε επίσης:

Βιετνάμ: «Δεκάδες νεκροί» από φωτιά σε πολυκατοικία (photos)

Χειραψία 40 δευτερολέπτων μεταξύ Πούτιν και Κιμ – Στο μενού πύραυλοι, υποβρύχια και δορυφόροι

Όλεθρος στη Λιβύη – Πάνω από 5.000 νεκροί και 10.000 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:37