search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:06
MENU CLOSE

Χτισμένο ρέμα – «βόμβα» κάτω από πολυκατοικίες, στην καρδιά της Αθήνας – Βίντεο που «κόβει» την ανάσα

14.09.2023 20:08
rema kentro athinas 77- new

«Βόμβα» στα θεμέλια πολυκατοικιών στο κέντρο της Αθήνας αποτελεί το χτισμένο ρέμα του Αγίου Στυλιανού που βρίσκεται 700 μέτρα από τον Άρειο Πάγο, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και τα κεντρικά νοσοκομεία Ελπίς και Άγιος Σάββας.

Το ρέμα διασχίζει υπόγεια και αυλές σπιτιών, πιλοτές και θεμέλια πολυκατοικιών, θέτοντας σε κίνδυνο μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας, λόγω της αναρχίας και της προχειρότητας στην δόμηση της πρωτεύουσας.

Η έρευνα του συνεργάτη του Up Stories Δημήτρη Θεοδοσόπουλου (Αγρονόμος – Τοπογράφος Μηχανικός του Ε.Μ.Π..) καθώς και τα ευρήματα της πραγματικά προκαλούν τρόμο στην ιδέα και μόνο κάποια στιγμή ένα ακραίο φυσικό φαινόμενο να πλήξει το κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα την περιοχή του Πολυγώνου και Γκύζη.

Το οδοιπορικό ξεκινά από την οδό Παπαρσένη, στη συμβολή με Σιμοπούλου, όπου συγκεντρώνονται τα πρώτα νερά. Στο βίντεο παρουσιάζεται ένας υποκλάδος αυτού του ρέματος, όπως αναφέρεται.

Ο κλάδος αυτός είναι υπογειοποιημένος και το υπόγειο βρίσκεται κάτω από πολυκατοικίες.

Η κάμερα προχωρά στη συνέχεια μέσα από το υπόγειο όπου βρίσκεται το ρέμα. Η φυσική πραγματικότητα του ρέματος είναι τελείως ακυρωμένη, καθώς βρίσκεται κάτω από σπίτια.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννινα: «Ούτε οι γιατροί δεν ξέρουν τι συνέβη» λέει ο πατέρας της 20χρονης – Αναμένει απαντήσεις από τον ιατροδικαστή

Θεσσαλία: Αγώνας δρόμου για την αποκομιδή και αποτέφρωση των νεκρών ζώων

Blue Horizon: «Πέπλο» μυστηρίου γύρω από το άτομο με το οποίο μιλούσε ο καπετάνιος μετά τη δολοφονία του Αντώνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:05