search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:17
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «Daniel»: Συγκινητικό βίντεο με άντρα της ΕΜΑΚ να βγάζει βρέφος από πλημμυρισμένο σπίτι στη Θεσσαλία

13.09.2023 16:10
emak diasosi moro plimmira- new

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην πλημμυρισμένη Θεσσαλία τις ημέρες της κακοκαιρίας Daniel με τους απεγκλωβισμούς ανθρώπων από τα πλημμυρισμένα σπίτια.

Μία από αυτές, που αφορά στη διάσωση ενός βρέφους από πλημμυρισμένο σπίτι στη Θεσσαλία καταγράφηκε σε βίντεο, που ανέβασε στο Facebook η ομάδα «Φίλοι 8ης ΕΜΑΚ».

Σε αυτό, διακρίνεται ένας άντρας της ΕΜΑΚ να παίρνει στην αγκαλιά του το βρέφος από το κλιμακοστάσιο, να διασχίζει προσεκτικά την πλημμυρισμένη είσοδο, με τα νερά να έχουν φτάσει στο στήθος του, και όταν βγαίνει από αυτή, να το παραδίδει στη μητέρα του, που περιμένει γεμάτη αγωνία μέσα σε μια βάρκα, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της.

Εκείνη, ανακουφισμένη, ξεσπά σε κλάμματα όταν το παίρνει στα χέρια της.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ο άντρας της ΕΜΑΚ που έχει αναλάβει την επιχείρηση, ο οποίος κρατά με προσοχή το μωράκι ενώ δίπλα του ακούγονται οι λυγμοί της μητέρας του που έντρομη μέσα σε βάρκα παρακολουθεί τη διαδικασία.

Στην συνέχεια ο διασώστης ακούγεται να λέει: «Έλα να το πάρει η μαμά στην αγκαλιά» και δίνει το παιδάκι στην μητέρα του ολοκληρώνοντας με επιτυχία αυτήν την συγκλονιστική επιχείρηση.

Μάλιστα, ο διασώστης της ΕΜΑΚ κρατάει στα χέρια του το μωρό λέγοντάς του «ψυχούλα μου» για να μην φοβηθεί την ώρα που το μεταφέρει μακριά από το πλημμυρισμένο σπίτι, συγκινώντας με την ευαισθησία και την τρυφερότητά του.

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΠΥΥ: Πώς θα εξυπηρετούνται οι ασθενείς από το φαρμακείο του Βόλου

Συναγερμός για τη λίμνη Κάρλα – Διακοπή κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή υπό τον φόβο πλημμύρας

Blue Horizon: Νέο σοκαριστικό ηχητικό – «Σε κανέναν κουβέντα παιδιά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:17