search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:46
MENU CLOSE

Blue Horizon: Νέο σοκαριστικό ηχητικό – «Σε κανέναν κουβέντα παιδιά»

13.09.2023 14:46
blue-horizon_ixitiko_1109_1920-1080_new

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτει το Cretalive από τη γέφυρα του Blue Horizon όπου επικρατεί, λίγα λεπτά μετά το ασύλληπτο έγκλημα που διαπράχθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, “πυρετός” διεργασιών και τηλεφωνημάτων ανάμεσα στον πλοίαρχο, τον ύπαρχο και την πλοιοκτήτρια εταιρεία, ενώ γίνονται αλλεπάλληλες επικοινωνίες με το Piraeus Traffic και το κέντρο ελέγχου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένας διάλογος μεταξύ μελών του πληρώματος (δεν είναι ακόμα γνωστό ποιοι ήταν), λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη. Χαρακτηριστικά, στο ηχητικό ακούγεται κάποιος από το πλήρωμα να λέει σύμφωνα με το ηχητικό που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1: «Ένα πράγμα πάντα θα έχετε στο νου. Ποτέ δεν λέμε τι ακούμε και τι βλέπουμε». «Και εδώ, σε κανέναν κουβέντα παιδιά, ούτε έξω απ’ το… εντάξει;» ακούγεται να συμπληρώνει άλλος.

Από πλήθος συνομιλιών που έχουν καταγραφεί προκύπτει ότι ο καπετάνιος δε γνώριζε ως ένα χρονικό σημείο τι ακριβώς είχε συμβεί στον καταπέλτη του πλοίου κατά τον απόπλου και είναι ενδεικτικό ότι κάποια στιγμή ακούγεται να ρωτάει τον ύπαρχο, μετά από τηλεφώνημα που είχε δεχθεί, αν ξέρει κάτι περί σπρωξίματος του αδικοχαμένου Αντώνη Καργιώτη καθώς υπήρξε σχετική καταγγελία.

Από τη στιχομυθία αυτή καθίσταται σαφές ότι ο πλοίαρχος δεν είχε δει τι ακριβώς είχε συμβεί ανάμεσα στον ύπαρχο και τον άτυχο Αντώνη. Λίγο αργότερα, ο πλοίαρχος λαμβάνει εντολές από τον κεντρικό λιμενάρχη Πειραιά να επιστρέψει το Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά.

Παρουσιάζει ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον το σημείο εκείνο όπου ο πλοίαρχος, ο ύπαρχος και άλλα μέλη του πληρώματος βρίσκονται στο γέφυρα του Blue Horizon και ακούγεται να τους δίνει κατευθύνσεις ενόψει των καταθέσεων που θα δώσουν. «Μη μιλήσετε για σπρωξίματα αλλά μόνον για φωνές».

Ακούστε το σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο:

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Daniel: Πάνω από 100.000 τα νεκρά ζώα στη Θεσσαλία – Σοκάρουν οι αριθμοί

Θεσσαλονίκη: Ξέχασαν 9χρονο ΑμεΑ σε λεωφορείο για τέσσερις ώρες – Συνελήφθη ο οδηγός και μία συνοδός

Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Στους γονείς της 42χρονης η προσωρινή επιμέλεια των παιδιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:45