search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 03:41
MENU CLOSE

Σκάνδαλο στη Ρεάλ Μαδρίτης: Τρεις παίκτες συνελήφθησαν για διαρροή σεξουαλικού video με ανήλικη

14.09.2023 21:16
MADRITE _REAL
AP

Σοβαρή υπόθεση σεξουαλικού σκανδάλου με «πρωταγωνιστές» ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Τι αναφέρουν τα Ισπανικά ΜΜΕ.

Στη σύλληψη τριών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης για υπόθεση revenge porn προχώρησε η ισπανική αστυνομία σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Τύπος της χώρας, ο οποίος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλέκονται στην υπόθεση και παίκτες της πρώτης ομάδας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Confidencial, το πρωί της Πέμπτης (14/9) η αστυνομία συνέλαβε τρεις παίκτες, οι δύο από την ομάδα Β’ του συλλόγου και ο άλλος από την τρίτη, με την κατηγορία του revenge porn. Κάποιοι κάνουν λόγο και για τέσσερις συλλήψεις..

Η καταγγελία της μητέρας

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, η μητέρα ενός κοριτσιού κατήγγειλε πως ένας από τους παίκτες που συνελήφθησαν κατέγραψε βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο και στη συνέχεια το διέδωσε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει πάρει ακόμη επισήμως θέση για το θέμα, με τον Τύπο της Ισπανίας να μην αναφέρει ακόμη τα ονόματα των ατόμων που συνελήφθησαν.

Διαβάστε επίσης:

Αντετοκούνμπο: Έχω γεννηθεί στην Ελλάδα, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είμαι Νιγηριανός

Ήχησε το 112 για έξι χωριά γύρω από τη λίμνη Κάρλα – Aνέβηκε επικίνδυνα η στάθμη της

«Λίμνη» ακόμα η Εθνική οδός Αθηνών- Θεσσαλονίκης: Μάχη για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48